Martie 14, 2024
Tragediile din viața Lizei Minneli: 4 căsnicii eșuate, 2 soți gay, depresii, avorturi și abuz de substanțe
Liza Minneli este una dintre legendele de la Hollywood. A avut o viață marcată de momente dificile, asta după ce a aflat că doi dintre cei patru soți sunt gay. A ajuns dependentă de medicamente și de substanțe ilegale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Liza Minneli rămâne un simbol al Hollywood-ului. Până la 78 ani, a trecut prin mai multe situații delicate, după patru căsnicii eșuate, depresii și avorturi. La 27 de ani, a obținut Oscarul pentru rolul din musicalul Gabaret.

Cum arată Liza Minneli la 78 de ani. Cele mai recente imagini cu una dintre legendele Hollywood-ului

Liza Minneli a împlinit 78 de ani pe 12 martie, iar într-un interviu acordat pentru People, artista spune că este recunoscătoare pentru toate provocările de care a avut parte în toți acești ani. Despre aceste momente spune că au ajutat-o să fie mai puternică, scrie spynews.ro

„Sunt atât de recunoscătoare pentru toate urările de bine și pentru dragostea din partea oamenilor. Nu doar de ziua mea, ci întotdeauna. Mi-aș dori să știu cum să mă comport la vârsta mea, dar, copii, ghiciți ce? Nu am fost niciodată atât de bătrână! Doar continuați să mergeți înainte, ăsta e secretul”, a declarat Liza Minneli, în ziua în care a împlinit 78 de ani.

liza minneli

Viața artistei este demnă de un film. Actrița a primit Oscarul la 27 de ani pentru rolul din musicalul Gabaret

De departe, cel mai important rol pe care l-a avut a fost cel din musicalul Gabaret. Pe lângă faptul că i-a adus aprecierea fanilor, a fost și momentul în care a primit Oscarul. Pe atunci, avea 27 de ani. Au urmat și alte producții de succes, precum emisiunea „Liza with a Z” din 1972 și roluri în alte musicaluri precum The Act (1977), The Rink (1984) și concertul Liza's at The Palace (2008)

Tragediile din viața Lizei Minneli: 4 căsnicii eșuate, 2 soți gay, depresii, avorturi și abuz de substanțe

Liza Minneli este fiica actriței Judy Garland. Ce relație a avut artista cu mama sa

Liza Minneli s-a născut într-o familie care deja cunoscuse succesul. Mama ei a fost Judy Garland, care a devenit faimoasă în special pentru rolul din musicalul Vrăjitorul din Oz. Tatăl ei, Vincente Minneli, a fost regizor, iar actrița a ajuns pentru prima dată la Hollywood pe când avea trei ani. Despre relația mamă-fiică se știe că au fost apropiate, iar Liza Minneli a suferit cumplit, după moartea femeii care i-a dat viață.

Iubirile Lizei Minneli. Artista a fost căsătorită de 4 ori, iar doi dintre soți erau gay

Liza Minneli s-a căsătorit pentru prima dată cu muzicianul Peter Allen, dar au ajuns rapid la divorț, asta după ce în 1974, l-a prins pe soțul ei în casă cu un alt bărbat. Atunci a aflat că partenerul ei era gay, a divorțat și s-a căsătorit din nou cu Kack Haley Jr, cel care jucase și în Vrăjitorul din Oz. Au ajuns după cinci ani de căsnicie la divorț.

În același an, în 1979, își încearcă norocul în dragoste pentru a treia oară cu sculptorul Mark Gero, dar ajung la divorț după trei ani de relație. S-a căsătorit pentru ultima dată în 2002 cu David Gest, dar ajung la separare după nici un an de când erau împreună.

Tragediile din viața Lizei Minneli: 4 căsnicii eșuate, 2 soți gay, depresii, avorturi și abuz de substanțe

Drama actriței. De ce n-a avut Liza Minneli copii

Pe lângă cele patru căsnicii eșuate, Liza Minneli a mai trăit o dramă, asta după ce a suferit avorturi. La un moment dat, a rămas din nou însărcinată. Medicii au încercat să salveze copilul, care nu a supraviețuit, iar artista a rămas cu hernie hiatală.

Liza Minnelli Wallpapers Images Photos Pictures Backgrounds

A suferit de depresie, a fost dependentă de medicamente și a căzut în patima alcoolului

S-a luptat pentru prima dată cu depresia imediat după moartea mamei ei, atunci când a început să consume alcool peste măsură. Apropiații declarau la acel moment că artista a suferit enorm în urma decesului femeii care i-a dat viață și cu greu și-a putut reveni. Au urmat și alte momente de acest fel și cu greu a putut să se vindece, perioada în care s-a luptat și cu depedența de droguri și medicamente



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90759110450745