August 03, 2020
Pufoși și blănoși, cei mai buni prieteni. Topul vedetelor care iubesc animalele de companie
Sunt pufoși și blănoși, iar pentru mulți au devenit cei mai buni prieteni ai omului. După acest principiu se conduc și vedetele autohtone, care au în grijă un animal de companie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru multe vedete animalele de companie sunt o bună modalitate de a-și arăta dragostea și respectul față de necuvântătoare. Dacă unele preferă câinii, alte artiste sunt extrem de atașate de pisici.

 

Și Svetlana Stanchevici este de nedespărțit de câinele ei. Fosta prezentatoare TV îl ia cu ea peste tot: la salonul de înfrumusețare, la piscină, la sala de sport. Patrupedul este parte din familia vedetei. 

 

Uma este parte a familie prezentatoarei TV Daniela Ciocanu de câțiva ani. Între timp, patrupedul alb și pufos a devenit și cel ami bun prieten al micuței Miranda, fetița vedetei TV.

 

 

 

Îi plac foarte mult câinii și prezentatoarei Gloria Gorceag. Vedeta a fost nevoită să se despartă de curând de patrupedul Flo, alături de care a trăit momente emoționante în ultimii ani. "Este o bucurie să împarți viața cu un necuvântător. Anii trec repede încât realizezi că patrupedul tău este cel mai bun prieten.", a declarat recent Gloria Gorceag.


Pentru tânăra interpretă Iuliana Beregoi, pisicile sunt marea feblețe. Artista este înnebunită după un ghem pufos cu blana albă. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80904674530029