Decembrie 13, 2017
Top 8 cele mai bune voci feminine din Moldova
Ele sunt talentate și dotate cu voci inconfundabile. Fie că sunt cântărețe de muzică academică, pop, estradă sau jazz, vocile lor sunt minunate! Să vedem cine sunt posesoarele celor mai bune voci din Moldova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Mariana Bulicanu

Похожее изображение

Mariana Bulicanu este soprană la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu". La doar 29 de ani, a ajuns să interpreteze pe scenele mari, rolurile principale din operele Traviata, Rigoletto, Don Giovanni și Lucia di Lammermoor. 

 

 

Lia Taburcean

Похожее изображение

Este tânără interpretă care a molipsit poporul nostru cu versurile pieselor sale care sunt foarte amuzante. 

 

Rodica Picireanu

Fotografia postată de Rodica Picireanu.

Rodica Picireanu este soprană la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu". A interpretat roluri precum Anina, din opera "Traviata", Mimi din opera "Boema", Giovanna din opera lui Verdi "Rigoletto". 

 

Marina Djundiet

Fotografia postată de Marina Djundiet.

Marina Djundiet este solista formației DoReDos.

 

 

Elena Karafizi

 

Fotografia postată de Elena Karafizi.

 

Este interpretă care a devenit populară datorită cover-urilor pe care le-a plasat pe internet. Are o voce inconfundabilă, și extrem de deosebită. Chiar dacă a studiat canto popular, Elena cântă și ne încântă cu muzică de calitate. Este solista trupei Karafizi!

 

Ola Tabu

Картинки по запросу ola tabu

 

Ola Tabu, sau Karizma, este cunoscută demult în estrada noastră. Este cântăreață de muzică pop, a participat la zeci de concursuri de muzică, și multe proiecte.

 

 

 Ana Cernicova

Fotografia postată de Ana Cernicova.

 

A studiat Canto Academic la Academia de Muzică Teatru și Arte Platice, studenta lui Vladimir Dragoș și a lui Mihai Muntean. Vocea Anei este cu adevărat - nemaipomenită. 

 

Irina Rimes

Картинки по запросу irina rimes

Cântăreața și compozitoarea Irina Rimes, a devenit cunoscută după lansarea primului său singl "Visele". De atunci, a devenit extrem de populară, nu doar la noi în țară, ci și în România. 

 

Amintim că, toate interpretele menționate în top, sunt nominalizate în cadrul proiectului "Femeia Anului" 2017.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83086967468262