Septembrie 20, 2017
5 modele din Republica Moldova care au cucerit moda la nivel internațional!
Nu în zadar se vorbește că moldovencele fac parte din categoria celor mai frumoase femei din lume. În acest context ne putem mândri cu câteva modele care au ajuns să fie apreciate pe plan internațional!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQUARELLE a decis să îți aducă în vizor top cinci modele sexy, care au pășit cu dreptul pe cele mai cunoscute podiumuri din întreaga lume.

Nadejda Savcova- 36 ani, are în spate o carieră de model internațională de excepție. Aceasta a fost descoperită de businessman-ul Paolo Zampolli (ID- MODELS) la o petrecere din New York. Tânăra se poate lăuda cu prestigioase colaborări cu designeri ca: John Galliano, Dior, Gianfranco Ferre, Valentino, Cavalli, Armani, Ralph Lauren. Dar și cu revistele Elle, Vogue și Marie Clarie.

 

 

A post shared by NADEJDA (@nadejdasavcova) on

 

Mariana Stoicev- 23 ani, focoasa brunetă s-a remarcat prin colaborarea de succes cu agenția de modeling MRA MODELS AGENCY.

 

Olga Savina- s-a remarcat prin pătrunzătoarea privire. Colaborările sale cu Diva Models- Singapore și Model Genesis Hong Kong au remarcat-o dintr-un unghi strălucitor ca model.

 

 

A post shared by Olga Savina (@oliga_s) on

 

Alexandrina Țurcan-24 ani. Blonda cu ochi albaștri are o carieră de succes în modeling. Faptul este remarcat prin nenumăratele agenții care vor să muncească alături de ea. Printre acestea se numără Ace Models din Atena, Major Model Management -din New York, Traffic MODELS- Barcelon, Model Management - Hamburg, dar și Jill Models Management, Oui Management. Iscusita model a deschis și o școală de modeling în orașul Chișinău, care este un proiect ce pregatește tinerii între 13 și 22 de ani pentru o carieră în modeling.

 

 

Doina Ciobanu- 23 ani. Moldoveanca care a cucerit lumea modei prin dedicarea fashion blogului pe care l-a lansat “The Golden Diamonds”. Aceasta are o colaborare frumoasă cu renumitele branduri din industria modei ca Versace, Agent Provocateur, Burberry și Versace și altele. Doina a atras atenția renumiților designeri prin originalitatea sa.

 

 

A post shared by Doina Ciobanu | Дойна (@doina) on

 

Xenia Deli- celebra moldoveancă a început cariera sa de model prin fotografie, după care a semnat un contract cu Victoria's Secret. În urma acestui succes ea s-a bucurat de apariții în reviste, precum ar fi Playboy, Love FMD, Elle România, Sport Illustrated din Africa de Sud printre care FHM, GQ, Vogue, Harper's Bazaar și Maxim. Datorită carierei sale de model, Xenia s-a filmat și în multe videoclipuri ale renumiților artiști.

 

 

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.071357011795