Aprilie 05, 2018
TOP 5 cele mai cunoscute modele PLUS-SIZE
Imaginea modelelor s-a schimbat radical în ultimii ani. Dacă până acum standardele modelelor era de a fi skinny, acum marele case de modă includ în prezentări modelele ce sparg aceste banalități.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

  

Frumusețea formelor voluptoase se consideră a fi naturală și nu necesită mari sacrificii, iar tot mai multe femei își fac curaj de a se etala naturalețea.  Aici îți prezentăm modelel plus-size, care înnebunesc bărbații și pe care trebuie neapărat să le cunoști.


1.Iskra Lawrence

 

 

A post shared by i s k r a (@iskra) on


Modela de 27 de ani, din Marea Britaniei, are 4 milioane de urmăritori pe rețeaua Instagram. Ea este  și redactor șef al site-ului Runway Riot -  o sursă de informații despre glamour pentru femeile de toate formele și dimensiunile.


    2. Emma Sanders

 

 

A post shared by E M M A (@helloemmasanders) on


Cunoscută pentru campaniile de publicitate la H&M și ASOS, modela de 27 de ani a reușit să participe la numeroase show-uri ale designerilor  cunoscuți internațional.


    3. Jordyn Woods

 

 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on


Modela în vârstă de 20 de ani e văzută des și în postările pe Instagram a vedetei  Kylie Jenner . Aceste două fiind prietene sunt des zărite împreună.


    4. Denise Bidot

 

 

A post shared by Denise Bidot (@denisebidot) on


Una dintre primele femei plus-size care au reușit să își facă o carieră de modelă. Denise are 31 de ani și este modelă pentru lenjeria intimă.


    5. Bella Golden

 

 

A post shared by Bella Golden (@bellaagolden) on


Modela se află la începutul carierei sale, însă, deja a reușit să semneze un contract cu agenția de modă Wilhelmina Models.   

 

  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69553446769714