Septembrie 11, 2024
Top 15 cele mai amuzante replici ale celebrităților (sau ale copiilor lor) despre școală

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebritățile internaționale sunt adesea cunoscute pentru umorul lor și modul în care își împărtășesc experiențele de viață, inclusiv despre școală. Acestea sunt 15 dintre cele mai amuzante replici despre școală ale vedetelor sau ale copiilor lor:

Reese Witherspoon: „Fiul meu m-a întrebat dacă am fost un elev model. I-am spus că da, am fost un model al felului în care să îți găsești scuze să nu înveți.”, scrie alistmagazine.ro

Chris Rock: „Am realizat că matematica nu e punctul meu forte când am ajuns să folosesc Google pentru a rezolva temele fiicei mele.”

Ellen DeGeneres: „Nu mi-a plăcut școala pentru că nu am înțeles niciodată de ce trebuie să memorezi toate acele lucruri pe care oricum le vei uita imediat ce termini examenul.”

Jerry Seinfeld: „Când eram copil, am întrebat un profesor: ‘De ce trebuie să învăț toate astea?’ El mi-a spus: ‘Pentru că ai nevoie să știi aceste lucruri pentru examene’. Am întrebat: ‘Și de ce avem examene?’ El a spus: ‘Pentru că trebuie să vezi cât de bine ai învățat’. Am întrebat: ‘Și de ce trebuie să învățăm toate astea?’, și el a spus: ‘Pentru că trebuie să știi pentru examene’. De atunci, am realizat că totul e doar un cerc vicios.”

Tina Fey: „Fiica mea a venit acasă de la școală și mi-a spus: ‘Mamă, am învățat să numărăm azi!’ Eu i-am răspuns: ‘Serios? Și câți copii sunt în clasa ta?’ Ea a spus: ‘Doi. Doar eu și alți 22’.”

Will Ferrell: „Nu sunt sigur ce a fost mai rău: să merg la școală sau să aflu după mulți ani că nimeni nu se uită la diploma ta de liceu.”

Kevin Hart: „Fiul meu m-a întrebat dacă știu cum se face un sandwich cu matematică. I-am spus că nu și el mi-a spus: ‘Așa am crezut și eu, de aceea nu mă mai chinui cu temele’.”

Emma Watson: „Am realizat cât de importantă este educația când am încercat să citesc o rețetă de prăjituri și am amestecat gramajul cu mililitrii.”

Jimmy Fallon: „Într-o zi, fiica mea m-a întrebat ce e mai rău: să te culci devreme sau să ai de făcut temele? Am ales culcatul devreme.”

Jennifer Lawrence: „Mi-am dat seama că nu sunt cea mai bună la școală când profesorul meu mi-a spus: ‘Jennifer, nu trebuie să fii un geniu ca să treci clasa asta, dar trebuie să înveți ceva’.”

David Beckham: „Când fiul meu mi-a spus că și-a uitat tema acasă, i-am spus să fie creativ. Mi-a răspuns: ‘Am fost. Am inventat o scuză mai bună’.”

Steve Martin: „Am urât orele de muzică în școală. Erau prea multă muncă pentru prea puțină distracție. Acum îmi dau seama că aveam dreptate. Cine a inventat lecțiile de muzică ar trebui să fie luat la întrebări.”

Mindy Kaling: „Când eram la școală, credeam că matematica este o tortură inventată special pentru a mă face să urăsc viața. Acum îmi dau seama că nu era departe de adevăr.”

Kristen Bell: „Fiica mea mi-a spus că vrea să fie profesoară când va fi mare. Am fost de acord, până când am realizat că asta înseamnă că va trebui să meargă la școală pentru tot restul vieții ei.”

Conan O’Brien: „Când eram mic, am întrebat de ce trebuie să învățăm istoria. Profesorul mi-a spus: ‘Ca să nu repetăm greșelile trecutului’. Acum îmi dau seama că a fost doar o scuză pentru a ne face să învățăm date și nume pe care oricum le uităm.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68372297286987