Septembrie 17, 2024
O influenceriță este criticată pentru că și-a dat jos lenjeria și a lăsat-o în locuri publice

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Se pare că astăzi totul e posibil: era rețelelor sociale a deschis nenumărate posibilități. O Influenceriță din Marea Britanie, pe nume Chloe Lopez a apărut peste noapte în toate știrile din presă… Doar că din motive greșite.

Orice și totul este posibil în era rețelelor sociale. Influencerița britanică Chloe Lopez a acaparat atenția presei cu gestul ei de-a dreptul bizar. Ea a dat startul unui trend ciudat în care poate fi văzută scoțându-și lenjeria intimă și lăsând-o în diferite locuri publice. Lopez susține că a făcut acest gest oribil în fața camerei ca să-i provoace și pe alții, scrie avantaje.ro

Videoclipurile cu Lopez au devenit virale de atunci, deoarece poate fi văzută lăsându-și lenjeria în cafenele, benzinării și magazinele alimentare.

Într-un videoclip, ea poate fi văzută stând în fața secțiunii de pâine dintr-un hipermarket înainte de a-și scoate pe furiș chiloții și de a-i așeza în tava de pâine.

Potrivit celor care au recunoscut locul, videoclipul a fost filmat într-un supermarket din rețeaua Mercadona din Spania.

Chiar dacă mulți au criticat-o pe Lopez pentru gestul ei de-a dreptul oribil, videoclipurile cu chiloții lăsați în public atrag sute de mii de vizualizări.

„Influencerița britanică a rețelelor sociale, Chloe Lopez nu își lasă lenjeria intimă doar în magazinele alimentare, ci o lasă uneori drept bacșiș atunci când cumpără cafea', scrie un utilizator.

„Degenerarea și prostia au ajuns la toate nivelurile: supermodelul/influencerul britanic Chloe își lasă lenjeria intimă (chiloții) pe rafturile băcănilor din Spania. Sper că va fi blocată pe toate rețelele de socializare', scrie un altul.

Un alt utilizator a scris: „Deci există o „influenceriță' care își scoate lenjeria și o lasă în locuri publice? Nu sunt de acord cu așa ceva.'

Momentul când influencerița își scoate lenjeria

 

Influencerița britanică este cunoscută pentru crearea de conținut pentru adulți pe TikTok. Între timp, autoritățile din Spania investighează problema și i-ar putea cere lui Chloe Lopez să părăsească Spania pentru comportamentul ei nepotrivit.

Localnicii au cerut ca femeia să fie arestată după ce a fost filmată lăsându-și lenjeria în diferite locuri publice, precizând în clipurile ei că „lasă o donație'. Gestul ei, văzut de mulți ca o nerespectare flagrantă a decenței și igienei publice, a provocat un răspuns imediat din partea localnicilor. „Dacă te surprindem în Spania, în supermarket, făcând asta, te vom târî pe toate culoarele de păr', a avertizat un comentator înfuriat, reflectând furia intensă resimțită de mulți.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77100586891174