Martie 26, 2024
Top 10 cel mai bine plătiți influenceri, în 2024
Cine sunt cel mai bine plătiți influenceri, în 2024, care încasează între 3.234.000 și 1.763.000 de dolari pe o postare?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brandurile plătesc sume uriașe pentru a avea acces la fanii celebrităților din social media. Influencer Marketing Hub a publicat lista celor mai bine plătiți influenceri în 2024.

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit influencer, iar prețul mediu estimat pe o postare este de 3.234.000 de dolari. Christiano Ronaldo este unul dintre cei mai populari jucători de fotbal din lume și nu are nevoie de o prezentare. Cu toate acestea, pentru toți cei care nu știu despre sport, el este un fotbalist portughez, care joacă atacant. Spre deosebire de alte celebrități, Ronaldo oferă mai mult decât menționarea brandului plătitor. Unul dintre produsele pentru care fotbalistul a fost plătit este șamponul Clear, scrie alistmagazine.ro

 

Al doilea cel mai bine plătit influencer este tot un fotbalist: Leo Messi. El încasează 2.597.000 de dolari pe o postare. Fotbalist profesionist argentinian este unul dintre cei mai populari fotbaliști din toate timpurile. El joacă atacant atât pentru naționala Argentinei, cât și pentru clubul spaniol, Barcelona. Între colaborările sale nu se numără doar branduri din sport și fitness, ci și alimente ca Lay’s.

Lionel Messi Fast Facts | CNN

Dintre reprezentantele sexului feminin, cel mai bine plătită este Selena Gomez, cu un preț mediu estimat pe postare de 2.558.000 de dolari. Cântăreața și actrița spaniolă are o mulțime de fani în întreaga lume. De ce este atât de căutată? Pentru că este credibilă. În principiu, celebritățile nu obțin rate mari de implicare în postările lor, dar ea obține o rată de implicare medie de 1,41% pe postările ei de pe Instagram. Până acum a lucrat cu branduri de modă, lifestyle și frumusețe.

Selena Gomez Is 'Finally at a Good Place' in Her Life | Us Weekly

Pe locul patru în topul influencerilor bine plătiți este Kylie Jenner, cu 2.386.000 de dolari pe postare. Kylie deține brandul de frumusețe, Kylie Cosmetics, și este unul dintre cei mai influenți oameni din industria frumuseții.

Kylie Jenner | Biography, Age, Siblings, Cosmetics, & Facts | Britannica

Pe locul cinci este actorul Dwayne Johnson: prețul mediu estimat pe postare este de 2.326.000 de dolari. „The Rock” și-a câștigat popularitatea ca luptător în emisiunea TV numită WWE și a devenit influencerul perfect pentru brandurile de health și fitness.

Dwayne Johnson: Biography, Actor, Family, Movies & Facts

Pe locul șase este Ariana Grande, cu un tarif mediu estimat pe postare de 2.264.000 de dolari. Celebra cântăreață, actriță și compozitoare americană are 354 de milioane de urmăritori. Una dintre brandurile de beauty din pagina ei: Ulta Beauty.

Ariana Grande's Album 'Eternal Sunshine' Spins Heartbreak Into Gold - The  New York Times 

Familia Kardashian este din nou în top, pe locul șapte, de data asta cu Kim Kardashian, care încasează 2.176.000 de dolari. Kim este foarte populară pe rețelele de socializare și are în mod constant atenția presei. Promovează frecvent branduri de wellness.

Kim Kardashian On Kris Jenner's Guilt About Pushing Kids Into Fame

Cu un tarif mediu estimat de 1.889.000 de dolari, Beyonce Knowles este pe locul opt. Este una dintre cele mai populare cântărețe din lume și a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Beyonce a colaborat cu Adidas pentru a-și promova gama de îmbrăcăminte Ivy Park.

Everything to Know About Beyonce's New Album 'Cowboy Carter' | Us Weekly

A treia membră a familiei Kardashian, Khloe Kardashian încasează 1.866.000 de dolari. Este co-fondatoarea brandului de îmbrăcăminte Good American. Ce promovează? De exemplu apa alcalină ZenWtr.

Khloé Kardashian's Dating History: From Lamar Odom to Tristan Thompson

Canadianul Justin Bieber încasează 1.763.000 de dolari. Are aproape 300 de milioane de fani și este curtat de brandurile de modă.

Justin Bieber sells entire music back catalogue to Hipgnosis - National |  Globalnews.ca



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.235034942627