Octombrie 10, 2023
Theo Rose reacționează după ce a plâns la Vocea României, după un schimb de replici cu Irina Rimes: "Sunt niște lucruri care mă dor"
Zilele trecute s-a iscat un adevărat scandal în mediul online, după ce Theo Rose a avut un schimb de replici destul de dur cu Irina Rimes, în urma căruia artista a izbucnit în plâns în cele din urmă și totul s-a văzut la Vocea României. Irina Rimes a fost extrem de criticată de internauți după ce Theo Rose a recționat astfel și a fost consolată de către Pavel Bartoș.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent s-a iscat un nou scandal în mediul online, după ce Theo Rose a plâns, la Vocea României, din cauza comentariilor nepotrivite ale Irinei Rimes. Artista, extrem de sensibilă, s-a simțit lezată și a dat frâu liber emoțiilor în văzul tuturor. Totul a început de la o concurentă care avea niște inflexiuni ce aminteau de manele, gen muzical pe care îl cântă și Theo Rose.

Theo Rose și Irina Rimes și-au disputat o concurentă, însă gestul făcut de Irina, luată de val, nu a fost tocmai fair play, deși ulterior a zis că nu vrea să insinueze așa ceva. Fiind o artistă extrem de versatilă, Theo Rose cântă toate stilurile muzicale, inclusiv manele, și nu s-a ferit să spună că a cântat de multe ori la nunți, scrie viva.ro

Theo Rose: Andreea (n.red. concurenta), îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normal. Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici.

Irina Rimes: Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?

Theo Rose: Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!’, a fost schimbul de replici dintre Irina Rimes și Theo Rose, difuzat zilele trecute la TV.

Într-un final, Theo Rose nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi, în timp ce Pavel Bartoș a îmbrățișat-o, încercând să o consoleze.

antrenorii-vocea-romaniei-smiley-theo-rose-horia-brenciu-irina-rimes-tudor-chirila-scaled-2

Theo Rose: „Eu n-am plâns din cauza Irinei'

Dat fiind că Theo Rose are o comunitate imensă în social media, fanii au reacționat imediat ce artista a postat primele imagini din ediția de vineri, când s-a produs discuția dintre ea și Irina Rimes. Internauții au fost impresionați atât de lacrimile artistei, cât și de faptul că, deși are mereu vorbele la ea, Theo Rose a rămas fără replică la un moment dat, afectată de cuvintele Irinei.

smiley-theo-rose-horia-brenciu-irina-rimes-si-tudor-chirila-1

Drept urmare, Theo Rose a simțit nevoia să clarifice lucrurile, explicând ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară și de ce a izbucnit în plâns.

„Vorbesc acum pentru cei care sunt la curent cu situația, eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un rahat pe gură atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat. Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta.

Eu n-am plâns din cauza Irinei și ați văzut că ea la final a venit la mine să verifice și i-am spus că na, că s-au adunat și la mine niște frustrări, sunt niște lucruri care mă dor și pe mine și dacă m-ai atins acolo dau o lacrimă. N-am intenționat să plâng. M-a emoționat și îmbrățișarea lui Pavel, că ei toți știu, noi asta facem cât stăm cu spatele la scenă, ne povestim, ne legăm de tot felul de subiecte, dar pot să vă garantez că nu s-a întâmplat nimic din răutate, mie îmi place de Irina, ei îi place de mine’a povestit Theo Rose, într-un film postat pe Instagram.

theo-rose-1-1



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1512403488159