Iulie 27, 2022
Thalia și-a felicitat soțul cu 23 de ani de relație. Fotografia postată a stârnit un val de critici
Thalia, celebra cântăreață mexicană, a sărbătorit 23 de ani de relație cu producătorul american Tommy Mottola. Imaginea făcută publică pe rețelele sociale pentru a marca momentul, însă, a stârnit numeroase reacții din partea fanilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 50 de ani, Thalia este recunoscută pentru faptul că reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, însă de-a lungul timpului a fost acuzată că a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni pentru mici ”ajustări”. De curând, însă, artista a intrat din nou în atenția internauților, întrucât o fotografie făcută publică pe rețelele sociale a stârnit ample comentarii.

Mai exact, Thalia și Tommy Mottola au sărbătorit 23 de ani de relație, iar artista a marcat momentul printr-un mesaj făcut public pe rețelele sociale.

”Era 1999 când m-ai invitat să-mi petrec vara la tine acasă, în Hamptons. Am venit cu 12 valize și cu cățelul meu și niciodată nu m-am mai uitat în urmă. 23 de ani mai târziu, văzând că acea acasă a fost căminul nostru, simt aceeași dragoste sau chiar mai multă pentru tine, dragul meu soț Tommy Mottola. Îți mulțumesc că m-ai iubit ieri, astăzi și întotdeauna. Așa cum sunt.”, a scris artista în dreptul unui carusel de fotografii în care apare alături de soțul ei, dar și locuința lor pozată de la distanță.

Thalía y su esposo Tommy Mottola

Imaginea cu cei doi a stârnit, însă, comentarii acide printre fani, mulți fiind revoltați de faptul că aceasta și-a editat fotografia.

”Un pic de filtru, nimic mai mult, nici nu se observă.”, a comentat un fan, în timp ce un altul a adăugat: ”Ori ați abuzat de operațiile estetice, ori de filtre!””Doamne, cât Photohop pe fața ei. Ești frumoasă, n-ai nevoie de atâtea editări.”, a mai comentat cineva.

Totodată, alți internauți au ținut să-i felicite pe cei doi pentru relația îndelungată pe care o au în ciuda faptului că trăiesc în lumina reflectoarelor: ”Sunteți frumoși, să fiți sănătoși.”,

Tommy Mottola, bărbatul pe care Thalia îl iubește de mai bine de 20 de ani și cu care are doi copii, a reușit să își facă un nume în muzică încă din anii ‘60. Acesta este în spatele unora dintre cei mai cunoscuți artiști din lume.

Tommy Mottola a încercat, inițial, să devină și el artist, cu numele de scenă T.D. Valentine. Când cariera sa nu a avut succes, Mottola a pus bazele unei companii de management, prin intermediul căreia a cunoscut numeroși artiști.

Thalía celebró aniversario con Tommy Mottola y la tildan de interesada: “con  dinero cualquiera”

În 1988, Mottola a fost angajat de Sony Music, companie prin intermediul căreia a dezvoltat carierele unor nume grele în muzică, precum Celine Dion, Mariah Carrey, Gloria Estefan, Destiny's Child, Jessica Simpson, Anastacia, Shakira și Dixie Chicks.

El a jucat și un rol important în lansarea trend-ului muzicii latino în SUA la sfârșitul anilor ‘90, prin susținerea unor artiști precum Ricky Martin, Jennifer Lopez și Marc Anthony

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.054801940918