Februarie 15, 2024
Teo Trandafir și-a pierdut memoria, după ce a trecut prin 5 anestezii generale: „Am învățat din nou culorile, numerele”
Teo Trandafir a trăit momente de coșmar în 2011, după ce a primit un diagnotic grav din partea medicilor. Vedeta și-a pierdut memoria, după ce a trecut prin 5 anestezii generale într-o lună jumătate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Teo Trandafir, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România, a dezvăluit detalii cutremurătoare despre lupta sa cu problemele de sănătate din trecut. La vârsta de 55 de ani, Teo rememorează o perioadă dificilă din viața sa, petrecută acum mai bine de 10 ani, când a traversat momente de coșmar din cauza sănătății sale.

A vorbit deschis despre calvarul prin care a trecut în urmă cu un deceniu, dezvăluind că a suferit nu mai puțin de cinci anestezii generale într-o perioadă extrem de scurtă, de doar o lună și jumătate. Această situație a avut un impact devastator asupra sănătății ei, determinând chiar pierderea memoriei, scrie avantaje.ro

Incidentul medical grav care a marcat viața Teo Trandafir a fost diagnosticul de pancreatită acută, primit în 2011. Transportată de urgență la o clinică din Viena pentru intervenție chirurgicală, prezentatoarea de la Radio Impuls a fost supusă unui adevărat maraton de operații și anestezii, o luptă crâncenă împotriva unei boli care i-a pus viața în pericol.

Teo Trandafir dă cărţile pe faţă: “Mă fascinează acest om!” – recentNEWS.ro

„Nu știam dacă sunt bărbat sau femeie, nu știam cum mă cheamă'

Impactul emoțional și fizic al acestei perioade a fost copleșitor pentru Teo Trandafir. Pierderea memoriei a fost doar unul dintre multiplele obstacole pe care a trebuit să le depășească în procesul său de recuperare. Vedeta recunoaște că a fost nevoie să reînvețe lucruri simple, precum culorile și numerele, o provocare extraordinar de dificilă pentru o persoană care trăise atât de intens în lumina reflectoarelor.

„Eu mi-am dat seama că oamenii din jurul meu au suferit pe alocuri, mult mai mult decât mine, pentru că eu puteam să duc, înțelegeam durerea, o gestionam, înțelegeam că nu mai am memorie deloc, că mi s-a șters tot hardul, că nu știu dacă sunt bărbat sau femeie, că nu știu cum mă cheamă, că nu știu dacă am copii, dar cumva îmi spuneam că trebuie să fiu calmă, că de undeva o să se ivească ceva, pentru că eram în singurătate.

Eu nu știam nimic despre mine și multe dintre lucrurile care mi se întâmplaseră până atunci,s-au dus. Sunt oameni cu care mă întâlnesc și îmi sar de gât cu drag și eu nu știu cine sunt nici azi, dar am recuperat, am învățat din nou culorile, am învățat numerele, textele Beatles, am luat-o de la început.

Teo Trandafir nu este mulțumită de cât a slăbit: „Mă văd tot grasă” - Yve

„Am făcut cinci anestezii generale într-o lună jumătate și asta îți face creierul praștie'

Mi-am luat un radio care rula doar melodii Beatles și am ascultat luni întregi până când am recuperat toate textele, pe care le uitasem complet. Am făcut cinci anestezii generale într-o lună jumătate și asta îți face creierul praștie. La un moment dat, eu am abandonat', a declarat Teo Trandafir

Cu toate acestea, Teo Trandafir a luptat neîncetat pentru a-și recăpăta sănătatea și a reveni pe picioarele ei. Astăzi, ea privește în urmă cu empatie și înțelegere, remarcând că această experiență a transformat-o și i-a oferit o perspectivă nouă asupra vieții și a priorităților sale. Regimul alimentar echilibrat și hidratarea corespunzătoare sunt elemente esențiale în rutina ei zilnică, reflectând nu doar o grijă personală, ci și o înțelegere profundă a valorii sănătății și a bunăstării proprii.

Teo Trandafir, mărturisiri cumplite după drama medicală prin care a ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7050724029541