Septembrie 13, 2024
"Te iubesc mai mult decât orice pe lume". Vincent Cassel și-a felicitat fiica cu împlinirea a 20 de ani

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul francez și fostul soț al Monicăi Bellucci, Vincent Cassel, și-a sărbătorit fiica de ziua ei de naștere, publicând o imagine de arhivă cu ei doi.

"La mulți ani, iubirea mea! Acum 20 de ani m-ai făcut un tată fericit și mândru. Te iubesc mai mult decât orice pe lume", a scris el pe Instagram.

Дева Кассель и Венсан Кассель/Фото: vincentcassel/Instagram*

Дева Кассель и Венсан Кассель/Фото: vincentcassel/Instagram*

Fiica cea mare a lui Vincent Cassel și Monica Bellucci își construiește o carieră de model: în octombrie 2020, a apărut pe coperta revistei Elle Franța. Deva a participat la prezentări pentru Dior, Dolce & Gabbana, Jacquemus, iar acum șase luni a devenit ambasador global pentru Dior. În plus, încearcă și o carieră în actorie: a jucat în filmul regizoarei italiene Laura Luchetti, "Un frumos anotimp de vară."

Дева Кассель/Фото: devacassel/Instagram*

Deva are o relație cu actorul Salomé Nanni. Primele zvonuri despre povestea lor de dragoste au apărut în octombrie 2023, când el a postat o fotografie cu Deva. Ulterior, ea a confirmat relația publicând o imagine împreună, însoțită de un mesaj care spunea că este adevărat. Cei doi au început deja să se afișeze împreună în public.

Deva Cassel - Harper's Bazaar Taiwan May 2024 :: Behance

Deva Cassel : méconnaissable, la fille de Monica Bellucci opte pour un  changement de look radical - Elle

Monica Bellucci și Vincent Cassel s-au cunoscut în 1996, iar în 1999 s-au căsătorit. Au două fiice — Deva, în vârstă de 20 de ani, și Léonie, de 14 ani. În 2013, s-a aflat că Cassel și Bellucci divorțează.

Între 2018 și 2023, Vincent a fost căsătorit cu modelul Tina Kunakey, cu care are o fiică, pe nume Amazonie. Din septembrie anul trecut, actorul are o relație cu modelul Nara Baptista, care seamănă foarte mult cu Tina Kunakey. Monica Bellucci are o relație cu regizorul Tim Burton din 2022.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81829690933228