Decembrie 17, 2020
Blondele Hilton, într-o sesiune foto pentru Valentino. ”A fost o reuniune specială”
Paris și Nicky Hilton, împreună cu mama lor au participat la o sesiune foto pentru celebra casă de modă, Valentino. Cele trei femei Hilton au promovat modelul de geantă Romas Stud.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Geanta care apare în mâinile blondelor Hilton este disponibilă în culorile alb, negru și roz pudrat, toate având detalii aurii. Prețul accesoriului este de 2.625 de euro. 

Sesiunea foto a avut loc în hotelul Bel-Air din Los Angeles. „ A fost ceva special să petrecem aici câteva ore, mai ales că în ultima vreme eu și fetele mele nu ne vedem prea des. Ambele sunt foarte ocupate, iar Nicky are și două fetițe mici”, a declarat Kathy Hilton. 

În același timp, sora lui Paris Hilton a declarat că anul acesta nu au apucat să facă poze cu familia de Crăciun din cauza pandemiei de coronavirus. Prin urmare, această sesiune foto a fost tocmai la momentul potrivit. 

De altfel, mama lui Paris Hilton, cea care i-a inspirat pasiunea pentru fasion, creează rochii de seară pentru propia linie de haine, numită The Kathy Hilton Collection. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1569952964783