Martie 27, 2024
Sunt milionari, dar își fac cadouri modeste. Gestul făcut de David Beckham pentru Victoria a emoționat fanii
David și Victoria Beckham se bucură de o avere impresionantă care depășește 500 de milioane de dolari. Cu toate acestea, fostul fotbalist nu risipește banii pe cadouri extravagante și optează pentru lucruri care să le aducă un confort și chiar să le facă viața mai ușoară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, creatoarea de modă în vârstă de 49 de ani le-a arătat fanilor „cel mai bun cadou” pe care l-a primit „vreodată” de la soțul ei, David Beckham. Victoria, care a anunțat în luna februarie că și-a rupt piciorul după ce a căzut în timpul unui antrenament, a primit de la celebrul fotbalist un scuter pentru mobilitate, care costă nici mai mult, nici mai puțin de 300 de lire sterline, scrie peroz.ro

 

Scuterul, căruia David i-a montat și un coș pentru vin, este menit să o ajute pe Victoria să se deplaseze în timpul recuperării. Fosta cântăreață a explicat în cadrul unui videoclip, în care David, în vârstă de 48 de ani, apare instalând scuterul, că dispozitivul este conceput pentru a menține piciorul ridicat de la podea pe măsură ce se vindecă. 

„David mi-a cumpărat o bicicletă care să mă ajute să-mi țin piciorul ridicat, care mai are mult până se vindecă”, a susținut Victoria, adăugând: „Mi-a cumpărat și un coș pentru vin”. 

Victoria Beckham/ Foto: Instagram 

„Nu e orice bicicletă”, o întrerupe David. „Se numește KneeRover și e un scuter”. 

Scuterul are o platformă moale, potrivită pentru a pune genunchiul pe ea. Vine însoțită cu sonerie și un suport pentru băuturi. 

„Cel mai bun cadou pe care mi l-a cumpărat vreodată soțul meu!!!”, a scris Victoria Beckham în dreptul videoclipului. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50261831283569