Mai 27, 2020
Soția lui Bogdan Vlădău a născut. Gina Chirilă a postat prima fotografie cu fetița lor.
În sfârșit s-a produs minunea! Gina Chirilă a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar Bogdan Vlădău a devenit tătic pentru prima dată. Emoțiile sunt uriașe pentru cei doi proaspeți părinți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gina Chirilă a născut în plină pandemie de coronavirus, însă atât ea cât și bebelușul sunt în siguranță. Soția lui Bogdan Vlădău a făcut publică prima imagine cu fiica ei, Katia. 

Din păcate, Bogdan Vlădău nu a putut fi alături de Gina Chirilă când a născut, regulile în această perioadă fiind foarte stricte. Cu siguranță, așteaptă cu mare nerăbdare să-și poată ține fetița în brațe, iar Gina Chirila să vină acasă. Totul este nou pentru cei doi, însă cu siguranță se vor descurca de minune în rolul de părinți.

                                                                       

Soția lui Bogdan Vlădău a mărturisit că a avut o sarcină cu probleme la început. Gina Chirilă a fost nevoită să facă și perfuzii în primul trimestru de sarcină. Până la urmă trecut totul cu bine și Gina a născut o fetiță perfect sănătoasă. Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au căsătorit civil și religios în septembrie 2018. 

                                                                       



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54724621772766