Mai 29, 2017
Delia - nașa surorii sale. Mireasa a leșinat la propria cununie!
Duminică, 28 mai, sora mai mică a Deliei, Oana, s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Răzvan. Ambii, peste șapte luni vor deveni părinți. Nașii nu au fost aleși mult, aceștia fiind chiar Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu. Mai mult, ceremonia religioasă a avut loc chiar la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din București, același lăcaș de cult în care și Delia a fost mireasă, în 2012.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru că burtica nu se întrezărește încă, Oana a ales o rochie de mireasă tip sirenă, care urmărește linia corpului, decorată cu o mulțime de perle, vizibile mai ales în zona bustului. Buchetul a fost creat din bujori. Mirele a ales un costum clasic, negru, în timp ce nașul a îmbrăcat unul de un albastru închis, la care și-a agățat un papion.

 

Tocmai pentru că este gravidă, dar și din cauza emoțiilor cauzate de importanța momentului, miresei i s-a făcut rău în timpul slujbei, iar toată lumea s-a alarmat. Cineva i-a oferit un scaun, iar tânăra a putut să-și revină în câteva momente. Ceremonia a continuat în forță.

 

„Am avut emoții din plin. Mi s-a făcut rău un pic din cauza lui bebe. E totul în regulă, am băut un pic de suc și mi-a urcat glicemia la loc. De la bebe mi s-a mai întâmplat să mă simt la fel” - a declarat Oana la ieșirea din biserică. Și la nunta Deliei, din 2012, Oanei i s-a făcut rău.

Deși s-a ținut tare în timpul cununiei religioase, ba chiar a făcut glume și a filmat o parte din slujbă, la petrecere, unde nimeni nu s-ar fi așteptat, Delia s-a pus pe plâns.

Ceea ce i-a adus lacrimi în ochi a fost momentul special pregătit de Oana și Răzvan, dansul mirilor, pe o piesă specială "I Don't Want to Miss a Thing", a celor de la Aerosmith. Senzuali și plini de pasiune, tinerii au plutit pe ritmul muzicii. Pentru primul lor dans, mirii și-au schimbat ținutele și au pășit pe ring în picioarele goale. Oana a lăsat deoparte rochia cu care a intrat în biserică și a îmbrăcat un top fluid, lung, și o pereche de pantaloni scurți. Delia a postat filmulețul pe rețelele de socializare și a mărturisit: "Ghici cine plânge ca mimoza la ora asta".

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78673529624939