Noiembrie 03, 2023
Sofia Vergara și-a bulversat fanii cu o imagine de infarct: e goală, doar într-un slip tanga
Senzuala actriță a fost văzută recent la o întâlnire romantică în Beverly Hills. Jurata de la ”America are talent” s-a despărțit recent de soț.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sofia Vergara are 51 de ani și este fotomodel și actriță columbiano-americană. De asemenea, este colega lui Heidi Klum în juriul ”America are talent”.

Superba latina are un fizic răvășitor, pe care și-l evidențiază în ținute sexy la evenimente, scrie okmagazine.ro

Sofia Vergara, Getty

De multe ori însă simte nevoia de mai mult. Cum a fost cazul și acum, când și-a lăsat urmăritorii mască, după ce a publicat o fotografie de infarct!

Sofia Vergara, Getty (1) jpg 

Sofia Vergara s-a arătat în toată splendoarea ei, de la spate, purtând nimic în afară de un slip tanga și un colier de perle foarte senzual.

Ce-i drept, această imagine este un remember al anilor ’90, când era top model.

Nu e mare diferență, căci și acum, la 51 de ani, arată spectaculos.

În ciuda fotografiei super sexy, Sofia Vergara a avut, de fapt, un mesaj foarte important: ”Acum, la 51 de ani, folosesc cu religiozitate crema cu factor de protecție solară.”, motivând că atunci, în anii ’90, neglija acest aspect.

Acum însă e mult mai informată și chiar deține propria linie de creme cosmetice. Și așa cum se practică la Hollywood, e bine să-ți promovezi produsele, căci tu ești cea mai bună reclamă, dacă ești vedetă.

Sofia Vergara

Din ce în ce mai multe staruri și-au creat linii de înfrumusețare: Gwen Stefani, Jennifer Aniston, Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow etc.

Pe pagina sa de Instagram, Sofia Vergara își înnebunește fanii cu poze din cale afară de îndrăznețe. Este frumoasă, senzuală și o știe. Tocmai de aceea, și-a propus să scoată și bani din treaba asta.

În această vară, s-a aflat că Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează, după șapte ani de mariaj.

Sofia Vergara cu fostul soț 

Într-o declarație comună, Vergara, de 51 de ani, și Manganiello, de 46 de ani, au dat vestea neașteptată: „Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm prin această nouă fază a vieții noastre".

Cei doi actori s-au căsătorit în Florida, în 2015, și nu au copii împreună.

Anunțul divorțului a venit la doar o săptămână după ziua de naștere a Sofiei Vergara, pe 10 iulie, ocazie cu care Joe a postat un la mulți ani foarte sec și rece pe pagina lui de Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89335989952087