Iunie 28, 2023
Sofía Vergara a ales să facă plajă topless! Actrița arată splendid la 50 de ani
Are 50 de ani, dar nu se ferește de soare. Ba dimpotrivă, pozează adesea în ipostaze incendiare, la ea în curte. Cea mai recentă ședință foto o arată purtând nimic în afară de un tanga negru și factor de protecție solară. Actrița este incendiară!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sofía este atât actriță columbiano-americană, cât și fotomodel. Vergara o interpretează pe Gloria Delgado-Pritchett în serialul ABC Modern Family, rol pentru care a fost nominalizată la patru premii ale Golden Globe, patru Primetime Emmy Awards și șapte Screen Actors Guild Awards. De asemenea, face parte din juriul ”America are talent”, scrie okmagazine.ro

Sofía Vergara obișnuiește să-și delecteze fanii cu imagini sexy pe care le obține, de cele mai multe ori, atunci când face plajă la domiciliul său. La fel s-a întâmplat și acum. Vedeta arată fabulos în tanga. Și, ca orice divă care se respectă, este atentă să nu se bronzeze cu urme, drept pentru care, în intimitatea curții sale, face plajă topless.

Sofía Vergara (1) jpg 

Spre deosebire de alte femei, Sofía Vergara nu se ferește de soare și de razele acestuia, mai ales că are propria linie de cosmetice cu SPF.

Multe dintre comentarii au fost scrise în spaniolă, însă ideea principală a fost cam aceeași, venind din partea tuturor: „Anii nu trec pentru tine, femeie frumoasă”.

Nu este prima dată când Sofía Vergara uimește într-un costum de baie. Imaginile cu ea sunt incendiare. Nu putem să nu remarcăm cât de mult se aseamănă cele două jurate de la ”America are talent”. Atât Sofía Vergara, cât și Heidi Klum sunt două dintre cele mai pasionale vedete din showbiz-ul internațional.

Sofia Vergara 

Sofia Vergara 

Sofia Vergara

Sofia Vergara 

Lăsând la o parte costumele de baie, Sofía Vergara a avut cu siguranță o vară spectaculoasă până acum, arătând o varietate de instantanee pe Instagram, bucurându-se de vreme, petreceri și prieteni în rochii colorate și cocteiluri distractive.

Dacă ne uităm atât la ea, cât și la Salma Hayek, parcă îi dăm dreptate Salmei, când spunea că femeile hispanice au în ADN frumusețea și longevitatea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6375048160553