Septembrie 24, 2020
Sharon Stone, sărut pasional pe platoul de filmare
Sharon Stone este mai sinceră și mai vocală ca niciodată. Actrița a dezvăluit într-un interviu cu ce actor i-a făcut plăcere să se sărute în timpul filmărilor. A dezvăluit într-un interviu, cu care actor s-a bucurat să se sărute pe platourile de filmare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Conform spuselor sale, acesta este nimeni altul decât Robert De Niro, alături de care a jucat în filmul Casino, drama din 1995 a lui Martin Scorsese, inspirată de cartea cu același nume a lui Nicholas Pileggi.

Sharon Stone dezvăluie în interviu că „Robert De Niro a fost, cu siguranță, cel care m-a sărutat cel mai bine. Bob a fost de departe cel mai bun.” Ea și-a motivat alegerea apelând și la admirația pe care a resimțit-o pe tot parcursul carierei sale pentru legendarul actor.

„Era actorul pe care l-am admirat cel mai mult și voiam să fiu capabilă să stau la aceeași masă cu Robert De Niro și să-i fac față. Poate pentru că îl priveam cu atâta respect, și pentru mine momentul sărutului a fost un fel de apogeu", a mai spus vedeta. 

Sharon Stone dezvăluie și că, datorită acestei admirații, probabil că De Niro nici nu avea cum să greșească. „Erau atât de multe lucruri la mijloc, eram atât de îndrăgostită de el… Probabil că ar fi putut să mă lovească cu un ciocan în cap și tot aș fi zis: Oh, da!”.

„A fost fabulos și știu că nu pot compara cu nimic altceva. Oricare altul a fost… meh.”, a mai spus Stone, întrebată despre cel mai neplăcut sărut de pe platoul de filmare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8124086856842