Septembrie 15, 2023
Shakira, susținută de copiii ei, la premiile MTV VMA. Imagini adorabile
Shakira (46 de ani) a făcut furori la MTV Video Music Awards, marți seară, în New Jersey. Artista de origine columbiană a fost distinsă cu premiul pentru întreaga activitate și trofeul Video Vanguard, care recompensează inovația în industria înregistrărilor audiovizuale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe covorul roșu, Shakira a purtat două ținute inedite, care i-au evidențiat formele.  Nu a venit singură la eveniment, ci alături de cei doi fii ai săi pe care îi are din relație cu Gerard Piqué (36 de ani), Sasha (8 ani) și Milan (10 ani).

Pe covorul roșu, Shakira a purtat două ținute inedite, care i-au evidențiat formele. Cântăreața, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a optat pentru o rochie lungă de la Versace, de culoare bleu, cu o crăpătură înaltă pe picior și tăieturi în zona abdomenului.

Shakira a strălucit și într-o ținută de culoare aurie, de la aceeași casă de modă, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale Jimmy Choo.

Băieții și-au susținut mămica (Foto: GettyImages)  

Shakira, alături de băieții ei, Sasha și Milan, la MTV VMA 2023

Shakira s-a mutat cu Sasha și Milan în SUA, după ce a fost înșelată de Piqué

Shakira se află în prezent la Miami și trăiește o viață fericită, singură și fără obligații. Ea a fost fotografiată cu în compania mai multor bărbați celebri, dar nu a recunoscut nimic oficial.

În același timp, fostul fotbalist se află într-o relație stabilă cu Clara Chía Marti, o femeie de 23 de ani, cu care locuiește de câteva luni și pe care o trimite la hotel, atunci când copiii lui sunt în vizită, pentru a evita conflictele cu Shakira.

Gerard Piqué și Shakira au încheiat relația lor de 12 ani în vara anului trecut. Cântăreața columbiană a suferit mult după ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei, lucru care s-a observat în piesele sale recente.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74812531471252