Decembrie 29, 2023
Shakira are o statuie în orașul natal din Columbia. Cum a reacționat artista la vederea imaginilor cu ea
Shakira are o statuie în orașul natal din Columbia. Cântăreața a reacționat în mediul online la vederea imaginilor. Statuia a fost dezvelită în cursul zilei de marți. Orașul Barranquilla se mândrește cu un monument din bronz și aluminiu care o înfățișează pe artistă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Statuia impresionantă are peste 6 metri și o arată pe înfățișează într-una dintre pozițiile sale cunoscute de dans. Mai mulți admiratori ai vedetei s-au strâns în apropiere de locul în care a fost dezvelită statuia și au imortalizat momentul. Turiștii s-au bucurat să se poată fotografia alături de monumentul impresionant.

Statuia Shakirei a fost amplasată pe malul râului Magdalena din Barranquilla, coasta de nord a Columiei. Ceremonia de dezvelire a statuii a fost una scurtă și s-a desfășurat în prezența părinților artistei, scrie catine.ro

Statuia de șase metri a cântăreței Shakira 

William Mebarak și Nidia Ripoll au fost prezenți la momentul emoționant. Alături de statuia de 6 metri se află și un mesaj scris pe o plăcuță monumentală.

„Solduri care nu mint, talent incomparabil, o voce care atinge masele”, scrie pe plăcuța din fața statuii. Cântăreața și-a exprimat admirația față de sculptorul talentat care a realizat monumentul.

„Mulțumesc sculptorului Yino Marquez și elevilor de la școala de artă din district entru această ilustrate superbă a talentului artistic al oamenilor din țara mea”, a scris vedeta pe o platformă de social media.

O fotografie cu statuia artistei Shakira

Cântăreața, în vârstă de 46 de ani, a fost ilustrată într-o statuie de peste șase metri. Aceasta apare purtând un sutien maro și o fustă vaporoasă. Imaginea cu statuia cântăreței a ajuns virală în mediul online.

Anul acesta a fost unul de bun augur pentru cântăreața columbiană. Cariera sa a prins tot mai mult avânt, însă vedeta s-a confruntat și cu probleme din cauza fiscalității spaniole.

Dezvelirea statuii artistei Shakira din orașul natal din Columbia

Shakira a reușit să ajungă la o înțelegere cu autoritățile din Spania

Shakira a avut mai multe probleme juridice anul acesta cu autoritățile din Spania. Aceasta a fost amendată în luna noiembrie pentru fraudă fiscală. Pentru a evita închisoarea, diva a scos din buzunar sume impresionante de bani.

Ea ar fi primit o pedeapsă de trei ani cu suspendare și o amendă de peste 7 milioane de dolari. Cântăreața a făcut și câteva declarații despre modul în care s-a schimbat viața ei.

„Am decis să rezolv în cele din urmă această problemă pentru interesul copiilor mei. Ei nu vor să-și vadă mama sacrificându-și bunăstarea personală”, a spus Shakira într-o declarație oficială.

Procuratura a decis că Shakira a fost rezidentă deși nu și-a declarat niciodată veniturile în Spania. Autoritățile au mais cris că ea deține o proprietate în Barcelona, pe care a cumpărat-o în 2012 și a servit ca locuință a familiei.

Shakira, într-o rochie aurie cu spatele gol, la MTV VMA 2023

Vedeta a acceptat să plătească amenda și să-și rezolve problemele cu autoritățile Spaniole. Shakira a stat aproximativ 11 ani în Spania, în timpul relației sale cu Gerard Pique.

După despărțirea de fotbalist, Shakira a decis să se mute alături de cei doi copii ai săi în Miami. Vedeta duce acum viața pe care și-a dorit-o alături de familia sa.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.4808120727539