Iunie 29, 2023
Scena neașteptată cu Cristiano Ronaldo, care i-a șocat pe fani. Cum a apărut fotbalistul
Șocant de-a dreptul. Nu de puține ori, Cristiano Ronaldo a fost catalogat un etalon de masculinitate, un bărbat alfa și un sportiv de succes! Ce s-a întâmplat totuși cu el? A apărut cu unghiile făcute.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Luni, în timpul unei escapade estivale pe iaht, alături de familia sa, Cristiano Ronaldo poate fi văzut stând relaxat pe canapea, la umbră și răcoare în cabină, în timp ce în spatele său se desfășoară un peisaj de vis. Însă nimic neobișnuit până acum!

Cristiano Ronaldo obișnuiește să le arate urmăritorilor săi ce face, pe unde se plimbă și cum se distrează. Neașteptat este însă faptul că fotbalistul celebru în întreaga lume apare cu unghiile de la picioare vopsite în negru, scrie okmagazine.ro

Ronaldo, Foto Instagram (1) jpg 

Contul de Instagram al starului este urmărit de 593 de milioane de persoane. El a publicat o selecție de mai multe poze, în descrierea cărora a notat: ”Stare de vacanță.”

Fotbalistul are un corp sculptat, impecabil, pe care îl expune cu mândrie, purtând doar un minuscul șort de baie negru cu alb.

Cristiano Ronaldo are unghiile vopsite doar la picioare, nu și la mâini. Există și o explicație pentru această apariție surprinzătoare. Aparent, nu e vorba de vreo glumă a iubitei sale sau a copiilor, ci de un strat protector pentru unghiile sale de la picioare.

Ronaldo, Foto Instagram

Superstarul portughez, care acum câștigă 175 de milioane de lire sterline pe an în Arabia Saudită, la Al-Nassr, este celebru pentru pasiunea sa pentru rutina de sănătate sau fitness. Iar vopsitul unghiilor s-ar încadra aici. De ce?

Ronaldo, Foto Instagram

Potrivit unei surse care a detaliat publicației germane Bild, scrie Daily Mail, sportivii își vopsesc unghiile de la picioare sau le acoperă cu un strat protector pentru a preveni apariția ciupercilor și a bacteriilor. Așadar, nu este o cochetărie, ci doar un strat protector colorat. E posibil să-l fi ales negru și pentru a-și masca vânătăile din spatele unghiilor, fenomen cu care fotbaliștii se confruntă adesea. Este nevoie ca unghiile să fie protejate, atunci când stau ore în șir în pantofii de sport, indiferent că este fotbal, tenis sau box. Potrivit sursei, și Mike Tyson proceda astfel.

Ronaldo, Foto Instagram

Între timp însă, Cristiano Ronaldo se bucură de navigație, iahturi și iubita sa cea sexy, care s-a pozat alături de el.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91948699951172