Noiembrie 22, 2023
Scarlett Johansson, 3 căsnicii până la 39 de ani, 3 soți celebri. 15 lucruri neștiute despre actriță
Născută în New York, în 22 noiembrie 1984, Scarlett Johansson a plecat de jos, trăind în copilărie din ajutor social și tichete de masă, și a ajuns una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume. Frumusețea ei i-a adus și "trofeul" de cea mai sexy femeie. Nu o dată, ci de două ori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiica unui arhitect din Danemarca și a unei producătoare evreice cu origini din estul Europei, Scarlett are un frate geamăn, Hunter, cu care nu seamănă mai deloc, o soră și un frate mai mare. Are și un frate vitreg din prima căsnicie a tatălui ei, iar în 2010, mama ei a adoptat o fetiță din Etiopia. S-a apropiat de actorie încă de mică. Părinții au divorțat când ea avea 13 ani, scrie libertateapentrufemei.ro

La 7 ani mergea la audiții pentru reclame. Un an mai târziu juca alături de Ethan Hawke într-o piesă de teatru. La nouă ani își făcea debutul în film, în „North”. La 12 ani capta deja interesul criticilor și regizorilor după rolul din „Manny & Lo”.

În drame, comedii, animații, filme cu supereroi și thrillere, Scarlett Johansson și-a arătat măiestria.

Super bogată acum, în copilărie se baza pe prânzul și transportul puse la dispoziție de școală

Scarlett Johansson, alături de Robert Redford, în  

„E frumos să ai bani. Nu am crescut avându-i. Tata de abia făcea suficient pentru a ne descurca. Ne mutam an de an și, într-un final, am ajuns într-un complex de locuințe pentru familii cu venituri mici. La școală depindeam de programele care dădeau prânzul și transportul”, spunea Johansson cu ani în urmă. A trăit într-un cartier pe care rezidenții îl numeau „Vestul sălbatic” din cauză că era într-o zonă dură.

Relația părinților ei s-a destrămat și din cauza grijilor pe care le aveau. De abia puteau crește patru copii. Aveau ajutor de la stat și tichete de masă.

15 lucruri pe care nu le știai despre Scarlett Johansson: nu i s-a dat un rol pentru că e prea sexy, este foarte speriată de păsări și de gândaci și a câștigat aproape 100 de milioane de dolari în 2 ani

Scarlett Johansson. Foto: Profimedia 

  • A fost desemnată de revista Esquire, prin voturile bărbaților din întreaga lume, „Cea mai sexy femeie în viață”. A fost prima care a câștigat acest titlu de două ori, în 2006 și în 2013. Revista Maxim a inclus-o în topul celor mai sexy 100 de femei din lume mulți ani la rând, între 2006 și 2014.
  • Are talent la muzică și a lansat chiar două albume.
  • A primit rolul Natashei Romanoff/ Black Widow din universul Marvel, unul dintre cele mai bănoase și cunoscute din cariera ei, după ce alegerea inițială a producătorilor, Emily Blunt, s-a retras din cauza altor angajamente luate anterior.
  • Și-a dorit rolul lui Lisbeth Salander din „The Girl with the Dragon Tattoo”. Nu l-a primit, însă, pentru că regizorul considerat-o „prea sexy”.
  • Are un frate geamăn, Hunter, și este cu trei minute mai mare decât el.

Scareltt Johansson și fratele ei geamăn, Hunter. Foto: Profimedia 

  • Îi este o frică teribilă de păsări și de gândaci, dar iubește albinele.
  • Este bună prietenă cu Chris Evans, cu care a jucat în 9 filme.
  • Este actrița care a adus cei mai mulți bani la box office pentru producțiile în care a apărut.
  • A jucat însărcinată în „Avengers: Age of Ultron”, motiv pentru care a avut mai multe dubluri.
  • În 2018 și 2019 a fost actrița cu cele mai mari câștiguri. I-au intrat în conturi 40.5 milioane de dolari, respectiv 56 de milioane de dolari.
  • În 2021, revista Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 persoane din lume.
  • În 2020 a primit două nominalizări simultane la premiile Oscar, pentru cea mai bună actriță în rol principal („Marriage Story”) și pentru cea mai bună actriță în rol secundar („Jojo Rabbit”). Doar câțiva actori au mai reușit această performanță.
  • În 2011, poze cu ea nud au apărut online, împrăștiate de un hacker. Acesta a reușit să intre în telefonul ei mobil. Imaginile fuseseră trimise de Scarlett către Ryan Reynolds, cu trei ani în urmă.
  • Vorbește fluent engleză, franceză și germană.
  • Prezența ei magnetică s-a văzut și în clipurile lui Justin Timberlake și ale lui Bob Dylan. În ambele cazuri a apărut în prim-plan.

În anul 2020, Scarlett Johansson se căsătorea pentru a treia oară. Actrița și Colin Jost, scriitor pentru scenetele emisiunii Saturday Night Live, au început relația în 2017. S-au logodit în mai 2019. Este primul mariaj pentru Jost și al treilea pentru Johansson.

Scarlett Johansson și Ryan Reynolds Foto: Profimedia 

Ea mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, în perioada 2008 și 2011, și cu omul de afaceri francez Romain Dauriac, din 2014 până în 2017. Cu acesta din urmă are și o fiică, Rose, născută în 2014.

Scarlett Johansson și Romain Dauriac. Foto: Profimedia 

Pe 18 august 2021, Scarlett a născut și un băiețel: ”Avem un bebeluș. Numele lui este Cosmo. Îl iubim mult”, a anunțat Colin Jost, la momentul respectiv.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8225245475769