Iulie 17, 2023
Scandal între Irina Rimes și Tudor Chirilă, de față cu producția: „Am plâns”
Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au tot înțepat de-a lungul timpului la Vocea României, iar certurile lor au culminant cu înjurături și lacrimi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au avut mereu ca șoarecele și pisica la Vocea României. Telespectatorii au avut senzația multă vreme că replicile pe care și le-au aruncat antrenorii au fost de dragul show-ului, însă lucrurile nu stau chiar așa.

Scandal între Irina Rimes și Tudor Chirilă. Și-au aruncat vorbe grele

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Irina Rimes a recunoscut că a suferit din cauza lui Tudor Chirilă. Cei doi au vorbit despre fenomenul bullying-ului, moment în care s-a ajuns la șicanele dintre ea și colegul ei de emisiune, scrie fanatik.ro

Nu se mai ascund! Irina Rimes spune adevărul despre relaţia cu Tudor Chirilă

Irina a declarat că lupta cea mai mare pentru ea a fost să își dovedească sieși că poate și că în ultima perioadă ce spun ceilalți nu o mai afectează chiar atât de mult. Cu excepția unui episod care s-a lăsat cu bocete și ceartă între ea și Tudor Chirilă de față cu producătorii de la PRO TV și publicul din sală, de la Voce.

Se oprește Vocea României? Ce a decis PRO TV după mega scandalul în care  sunt implicați Tudor Chirilă și Irina Rimes. Este o pierdere imensă

Cântăreața a povestit episodul dur de la Vocea României: „Am plâns un pic”

„Tudor era așa și în afara filmărilor. Poate uneori mai punem niște gaz, adică ducem un pic la extremă. Și el m-a făcut să plâng. Nu am avut o discuție parte în parte. Am avut o discuție de față cu toată lumea. Am folosit cuvinte care nu trebuiau folosite, de față cu producția.

Ne-am dus afară, eu am plâns un pic, m-am liniștit. El s-a dus afară,  nu cred că a plâns, dar era enervat și el. Apoi ne-am dus în platou. Pe urmă, ne-am cerut scuze. Dar la Vocea României, după cinci minute trebuie să uiți tot”, a dezvăluit Irina Rimes pe YouTube, despre cearta cu Tudor Chirilă.

Scandal între Irina Rimes și Tudor Chirilă, de față cu producția: „Am  plâns” - Fanatik.ro

Totodată, basarabeanca a mai spus că, în mod firesc, nu se poate supăra pe Tudor Chirilă atunci când este tachinată și asta deoarece ea crede că artistul o respectă și o iubește în felul său

„Lupta mea cea mai mare este cu încrederea în sine. Lupta din capul meu. Eu îmi dau seama că am avut doar oameni care m-au respectat și m-au iubit. Poate într-un mod particular, cum a fost Tudor. Cum să mă supăr când mă tachinează?”, a adăugat Irina Rimes.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0752928256989