Aprilie 03, 2024
Sarah Jessica Parker le lasă pe fiicele ei gemene să mănânce „câte prăjituri vor” pentru că ei i s-a interzis să consume zahăr când era copil
Iată una dintre marile dileme ale tuturor părinților: le dăm zahăr copiilor sau nu? Cât? Când? Acesta este un mare subiect de dispută în lumea parentingului modern. Sarah Jessica Parker pare că a rezolvat din start această problemă: “mâncați câte prăjituri vreți. Eu n-am avut voie…“

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița Sarah Jessica Parker, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit că fiicele ei pot mânca atâtea prăjituri și prăjituri cât doresc. Ei i-au fost interzise în copilărie.

sarah-jrss-1 

Actrița din Sex And The City este mama a trei copii: două gemene, Tabitha și Marion, în vârstă de 14 ani, și băiatul, James Wilkie, în vârstă de 21 de ani, pe care îi are împreună cu soțul ei, actorul Matthew Broderick. Aceasta a declarat că este important pentru ea ca fiicele ei să aibă o relație sănătoasă cu mâncarea, scrie avantaje.ro

Actrița a vorbit în cadrul unui podcast despre fiicele ei: „Nu am vrut ca ele să aibă o relație dezechilibrată cu mâncarea și să o vadă ca pe un dușman. Când eram copil, nu exista în casă zahăr, ciocolată sau prăjituri. Și în momentul în care m-am mutat din casa părinților meu, am cumpărat o grămadă de prăjituri și dulciuri și nu am vrut asta pentru copiii mei. La noi în casă există prăjituri, avem de toate și, ca urmare, există o relație mai bună cu mâncarea. Iar fiicele mele vor avea siluetele pe care le au și sper că vor fi sănătoase. Sunt sportive și le place mâncarea. Sper să își dorească să experimenteze noi gusturi și experiențe.'

Sarah Jessica Parker on And Just Like That set in New York City

Actrița se află în prezent la Londra, împreună cu soțul ei, Matthew, în vârstă de 62 de ani, și joacă amândoi în piesa West End de la Plaza Suite. Sarah Jessica a dezvăluit că ea și Matthew Brodderick, cu care s-a căsătorit în 1997, gătesc în fiecare zi și mănâncă împreună în familie, în fiecare seară.

Sarah a adăugat: „Matthew gătește, amândoi gătim în fiecare zi. Luăm cina în familie în fiecare seară.

And Just Like That - Premiere - New York

Vorbind despre tabieturile pe care le are când călătorește în străinătate, Sarah a spus că nu vrea să mănânce mâncare elegantă sugerată de personalul hotelurilor.

Ea a mărturisit: „Când ești în vacanță, încerci să găsești restaurante, să faci nesfârșite cercetări. Și ajungi la destinație și întrebi oamenii de la recepția hotelului, iar ei te vor trimite acolo unde îi trimit pe toți ceilalți din hotel. Așa că eu urmăresc acasă angajatul. Îi urmăresc literalmente acasă. Și văd unde locuiește, caut comunitățile și restaurantele lor. Și acolo merg și de acolo fac cumpărături.”

Sarah Jessica Parker On Set - NYC

A treia serie din serialul Sex and the City, And Just Like That, a fost confirmată vara anului trecut și este de așteptat să fie lansată în 2025.

Actrița a spus că atunci când munca devine grea, mâncarea ei favorită pentru confortul psihic sunt cotletele de porc de la supermarketul local din New York City.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67797183990479