August 21, 2023
Sam Asghari o acuză pe Britney Spears că l-a bătut! Detalii șocante
Britney Spears (41 de ani) se află în mijlocul unui divorț scandalos! Sam Asghari (29 de ani) a părăsit-o după 14 luni de mariaj și o acuză că l-a înșelat cu un angajat. Mai mult, antrenorul de fitness irano-american susține că artista ar fi fost violentă cu el și l-ar fi lovit recent, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Surse apropiate de fostul cuplu au declarat joi pentru TMZ că Asghari a bănuit că diva  l-a înșelat cu un angajat de la locuința din California de Sud, pe care o împărtășeau, și că are dovezi video în acest sens. Pe lângă asta, Britney Spears i-ar fi cerut unui angajat să o filmeze goală, dar nu este clar dacă este vorba despre aceeași persoană.

Presupusul comportament al lui Spears a fost descris ca fiind riscant „pentru propria ei siguranță și că infidelitatea ei a fost ceea ce l-a convins pe Asghari să depună actele de divorț, scrie click.ro

Britney Spears, Sam Asghari to welcome their first child

„După șase ani de iubire și loialitate, eu și soția mea am decis să o luăm pe drumuri diferite. Ne vom respecta în continuare, iar eu îi doresc tot ce e mai bun pe lume”, a scris Sam pe Instagram. Deși a semnat un contract prenupțial, Asghari își dorește ca Britney, care deține o avere de 60 de milioane de dolari, să îi ofere sprijin financiar, sub forma unui salariu lunar. Britney și Sam s-au cunoscut în 2016, iar în 2022 s-au căsătorit într-o ceremonie privată, la casa lor din Thousand Oaks, California.

Britney Spears and Sam Asghari's Relationship Timeline

El este la prima căsnicie dar anterior cântăreața a mai fost căsătorită cu Jason Alexander, în 2004, mariajul lor durând doar 55 de ore, apoi cu rapperul Kevin Federline, din 2004 până în 2007. Cu acesta din urmă are doi copii, pe Jayden (16 ani) și Sean (17 ani). Ea îi plătește fostului soț o pensie alimentară de 60.000 de dolari pe lună, Federline având custodia completă a adolescenților. În 2021, tatăl lui Britney Spears, James, a fost înlăturat oficial din rolul de tutore al averii cântăreței, după decizia unui judecător din Los Angeles.  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7371563911438