Iunie 28, 2023
Salma Hayek încinge iarăși atmosfera, după ce a pozat aproape goală la saună
Și-a propus să-și țină fanii alerți. Știe că e sexy și frumoasă, dar mai știe și cum să-și mențină contul de socializare în tendințe. După numeroase fotografii în costum de baie, actrița trece la următorul nivel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Starul din ”The Magic Mike” arată fabulos la 56 de ani. De data aceasta, Salma Hayek a renunțat nu doar la haine, ci și la costumele de baie și a publicat o imagine menită să ridice tensiunea fanilor săi: goală la saună, acoperită doar de două prosoape albe și pufoase, scrie okmagazine.ro

Salma Hayek are o talie de viespe, iar sauna sigur face parte din secretele sale de frumusețe.

Salma Hayek costum de baie 2 Insta jpg 

Actrița a scris în descrierea imaginilor din saună: ”Ador puterea de vindecare a saunei, transpirația de aici îmi scoate stresul afară”. Iar la eticheta postării a menționat: săptămâna internațională a stării de bine.

Salma Hayek la saună, Foto Instagram

Ca de fiecare dată, fanii săi s-au întrecut în complimente.

„Cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o”, a scris un fan în timp ce altul a glumit: „Nu este nevoie să mai torni apă peste pietrele încinse din saună. Prezența ta este suficientă”.

Salma Hayek la saună, Foto Instagram

Și da, Salma Hayek este incendiară și nu se zgârcește cu secretele de frumusețe. De-a lungul timpului, își învață fanii ce să facă pentru a-și prelungi tinerețea, sănătatea și starea de bine.

Acum o vedem în saună, una dintre terapiile cu beneficii dovedite pentru sănătate. De asemenea, printre alte secrete de frumusețe ale actriței se numără: dansul, yoga, pilates, meditația, supa de oase abundentă în colagen, vitamina D luată direct dimineața, de preferat lângă mare, gândirea pozitivă, iubirea și nu în ultimul rând o cremă despre care a vorbit și a spus că e magică. Aceasta este un secret al femeilor latina, căci Salma Hayek și-o procură din Mexic.

Actrița a fost foarte activă în ultimii ani, iar în filmul ”The Magic Mike” joacă rolul unei bogătașe sexy, unde a fost surprinsă în ipostaze incitante alături de sexosul Channing Tatum. Filmul poate fi urmărit în România pe postul HBO Max.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96793818473816