Noiembrie 02, 2020
S-a aflat cine e iubita lui Dan Balan. E frumoasă foc!
Dan Bălan este foarte discret când vine vorba de viața amoroasă și se străduiește să-și țină ascunse cuceririle. Presa din Ucraina a aflat că fostul membru al trupei O-Zone și-a găsit marea dragoste la „Vocea Ucrainei”. Te-ai gândit la Țină Karol? Ei bine, nu despre ea este vorba.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Presa străină a documentat și a clarificat că între Dan și Tina nu există nimic mai mult decât o relație frumoasă de colegialitate. Cea care i-a căzut tronc la inimă cu frumusețea și tinerețea ei este o dansatoare, pe nume Anastasia, de doar 20 de ani, jumătate din vârsta pe care o are artistul moldovean.

Click.ro notează că topmodelul petrece foarte mult timp în culise la „Vocea Ucrainei" și că ar fi fost cu Dan la București și la Bukovel.


Anastasia este foarte activă pe Instagram și le răspunde fanilor la întrebări. Aceasta a fost întrebată ce se petrece între Dan și Tina la „Vocea Ucrainei'. Anastasia a oferit un răspuns foarte sugestiv: „Este un roman scris de mâna unui geniu". Anastasia a mai fost întrebată cât de normal este ca o fată să fie într-o relație cu un bărbat cu 20 ani mai în vârsta, iar acesta a răspuns: „Nu văd nicio problemă". 

Dan și Anastasia ar fi împreună și luna februarie a acestui an.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69717216491699