Octombrie 11, 2016
S-a aflat câți bani primesc actorii serialului «Game of Thrones»
Game of Thrones la acest moment este cel mai popular serial a televiziunii contemporane. Premiera fiecărei serii este așteptată cu nerăbdare de telespectatori din întreaga lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Din asta iese că creatorii serialului au ales bine subiectul. Subiect care se bucură de un enorm succes și care și mai aduce un venit spectaculos. Asta îi vizează atât pe acei care au creat searialul, cât și pe actorii care joacă în el.

Revista Variety s-a interesat cât primesc actorii care joacă rolurile principale din Game of Thrones. Iată ce au reușit să afle jurnaliștii: pentru fiecare serie protagoniștii serialului - Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Zăpadă), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) și Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) primesc câte 500 000 de dolari.

După cum se știe, povestea Game of Thrones se va încheia la sezonul 8. Iese că până la finalul serialului mai sunt încă 13 serii, dar acestea le vor aduce actorilor sume impunătoare de bani.

Se spune că fiecare actor va primi în mediu câte 6,5 milioane de dolari. Datorită acestor sume Game of Thrones poate pretinde la numele de cel mai bine plătit proiect din televiziune.
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75408816337585