Noiembrie 20, 2023
Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată! Modul inedit în care actorul a făcut marele anunț
Robert Pattinson va deveni tată pentru prima dată! Actorul din Twilight și iubita sa, Suki Waterhouse, femeia alături de care acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste din anul 2018, vor deveni părinți. Modul inedit în care cei doi îndrăgostiți au făcut marele anunț.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Robert Pattinson se pregătește să devină tată! Iubita starului, cântăreața și actrița Suki Waterhouse, a anunțat că e însărcinată într-un mod inedit, în cursul zilei de ieri, 19 noiembrie, la Festivalul Corona din Mexico City.

Robert Pattinson și Suki Waterhouse trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni, mai exact din 2018, iar acum duc relația la alt nivel. Cei doi vor deveni pentru prima dată părinți. Au făcut marele anunț în cursul zilei de ieri, în timpul unui festival, scrie spynews.ro

„M-am gândit să port ceva sclipitor astăzi pentru a vă distrage atenția de la altceva”, a spus Suki Waterhouse.

După ce a făcut un semn către burtica în creștere, ea a glumit: „Nu sunt sigură dacă funcționează”, scrie parade.com.

La primul eveniment în care a decis să își afișeze burtica de graviduță, Suki Waterhouse a ales să îmbrace o rochie mulată, mov deschis, care conținea un tiv strălucitor, auriu, în partea de jos, în timp ce în picioare a purtat cizme aurii strălucitoare până la genunchi.

Suki Waterhouse si robert pattison

Ce spunea Robert Pattison despre rolul de tată

Cu ceva vreme în urmă, când a fost întrebat dacă plănuiește să devină tată, Robert Pattinson a dezvăluit că și-ar dori cu siguranță să aibă un copil la un moment dat însă a menționat că nu știe când se va întâmpla.

Când a fost întrebat despre intrarea în personaj pentru scenele din The Twilight Saga: Breaking Dawn, în care joacă rolul unui tată, actorul a declarat: „Este destul de ușor, mai ales când este un copil mic”. Când a fost întrebat dacă se poate vedea devenind un tată îndrăgostit, Robert Pattison a spus „Da, cu siguranță mă pot vedea devenind tată în viitor”.scrie glamourmagazine.co.uk.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4614737033844