Iunie 16, 2023
Rita Ora a făcut furori la plajă! Cântăreața și-a etalat „pătrățelele”
Rita Ora (32 de ani) este într-o formă de zile mari și nu se sfiește să își arate silueta perfectă, ori de câte ori are ocazia. Recent, cântăreața de origine britanică a fost surprinsă pe o plajă din Sydney, în Australia, îmbrăcată într-un costum de baie roșu, format din două piese.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta a stat la soare, dar s-a și bălăcit în mare. Artista, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, este mândra posesoare a unui abdomen tonifiat și se poate lăuda că nu are pic de celulită, scrie click.ro

Rita Ora, îmbrăcată într-un costum de baie roșu, la plajă în Australia. iunie 2023 

Rita Ora, care este căsătorită cu regizorul nouă-zeelandez Taika Waititi (47 de ani), muncește din greu la sală pentru a arăta atât de bine. Ea face sport în fiecare zi și se concentrează mai ales pe exercițiile cardio. Când nu are timp să meargă la sala, Ora face sport acasă, mai ales abdomene, pentru a-și păstra „pătrățelele”.

Rita Ora mănâncă mult, dar ia decizii inteligente cu privire la ceea ce consumă. „Poți să mănânci destul de mult atâta timp cât faci mișcare”, a afirmat ea în 2021, potrivit celebswell.com.

Rita Ora, făcând baie în mare, în Australia. Iunie 2023 

În general, la micul dejun mănâncă două ouă fierte, sparanghel și o jumătate de cană de musli cu lapte de migdale. „La prânz, am pui sau pește cu legume, iar la cină consum pește cu legume și jumătate de cartof. Plus gustări”, a dezvăluit ea. Cu toate acestea, Rita Ora nu pune gura pe pâine și susține că evită zahărul.

Dar eu nu mă înfometez. Obișnuiam să o fac. Mâncatul nu este însă problema. Este vorba despre ceea ce are nevoie corpul tău, iar corpul fiecăruia este diferit”, a adăugat vedeta. Ea a dezvăluit, de asemenea, unul dintre cele mai mari trucuri ale ei, în materie de dietă: „Îmi porțiile în jumătate. Așa că, dacă vreau un burger, o să mănânc jumătate din el. Asta sau o să iau pâinea și să mănânc doar burgerul. Sau dacă vreau cartofi prăjiți, nu voi mânca burger cu ei.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69871115684509