Mai 05, 2022
Rihanna, transformată în statuie la Met Gala 2022 (video)
Rihanna se pregătește în scurt timp să devină mamă pentru prima oară și deși nu a fost prezentă personal la Met Gala 2022, prezența ei a fost bifată de o sculptură excepțională.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Din motivul că Rihanna a lipsit de pe covorul roșu al ceremoniei și nu a pozat pe trepetele de la Met Gala 2022, revista Vogue a creat o statuie a interpretei ce o prezintă însărcinată. 

Revista a distribuit și un videoclip pe Instagram care o arată pe cântăreața sculptară în marmură la Metropolitan Museum of Art, cu ajutorul unor efecte vizuale moderne.

„Statuia lui ‘Eirene (The Personification of Peace)’ este, de obicei, zeița de marmură cu cel mai înalt profil @themetmuseum Greco-Roman galleries. Dar acum o avem pe @badgalriri, direct de pe coperta Vogue de luna aceasta”, a menționat Vogue.

Met Gala este cel mai mare spectacol de modă al anului, în care celebritățile defilează pe covorul roșu în ținute ale celor mai cunoscuți designeri, iar fanii interpretei au fost un pic dezamăgiți de faptul că Rihanna nu a fost prezentă în cadrul show-ului din acest an.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1572222709656