August 07, 2024
Rihanna, regina carnavalului din Barbados! A făcut furori cu o ținută spectaculoasă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rihanna (36 de ani) a făcut furori la festivalul Crop Over, din țara ei natală, Barbados. Vedeta, care deține o avere de 1,4 miliarde de dolari, a purtat un costum auriu de carnaval, pe care l-a asortat cu bijuterii, o coroană și aripi uriașe, formate din pene vopsite în culorile galben, roșu, portocaliu și roz, scrie click.ro

Deși RiRi este stabilită în SUA, alături de partenerul ei de viață, A$AP Rocky (35 de ani), și de cei doi copii ai lor, RZA (2 ani) și Riot Rose (1 an), marea ei dragoste a rămas țara ei natală. „Barbados va fi întotdeauna acasă 100%. Sunt încă cetățean după toți acești ani.”, a spus Rihanna, într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni. Artista a participat la Festivalul Crop Over și în anii anteriori. În 2019, ea a purtat un costum roz și pene de struț asortate. Carnavalul la care a venit Rihanna, cunoscut ca parada Grand Kadooment, a avut loc în St. Michael.

Rihanna

Rihanna

Rihanna a renunțat la diete

Rihanna nu își mai dorește să slăbească și a dezvăluit recent că a renunțat la visul de a avea pătrățele în această vară, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. Vedeta, care a trecut prin două sarcini, și-a îmbrățișat formele și, chiar dacă face sport pentru a se menține într-o formă fizică bună, ea nu mai vrea neapărat să slăbească.

Rihanna

 

„Fac sport, dar vreau să am în continuare fund, sâni și coapse!”, a explicat Rihanna în urmă cu ceva timp. 

Rihanna a recunoscut, de asemenea, că are o greutatea care fluctuează. „Într-o zi pot să port ceva foarte mulat, iar apoi a doua zi sau săptămâna viitoare să încap doar în ceva supradimensionat; Am nevoie de pantaloni cu talie înaltă pentru a ascunde anumite părți, dacă mă înțelegeți”, a remarcat Rihanna, într-un interviu acordat publicației The Cut.

Rihanna

Rihanna

Rihanna



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76931357383728