Septembrie 09, 2024
„A fost cu adevărat special” Lady Gaga, dezvăluiri despre relația cu Michael Polansky și modul în care a cerut-o de soție

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lady Gaga, celebra cântăreață în vârstă de 36 de ani, a rupt tăcerea despre modul în care l-a cunoscut pe Michael Polansky, dar și despre logodna cu el.

Cea care l-a întâlnit prima dată pe Michael Polansky a fost mama artistei, Cynthia Germanotta. Ei s-au întâlnit la un eveniment filantropic și a fost impresionată de el, scrie profm.ro

Cred că tocmai ți-am întâlnit soțul”, i-a spus ea artistei, care și-a amintit că a reacționat într-un mare fel: „Încă nu sunt pregătită să-mi cunosc soțul”.

Lady Gaga And Michael Polansky Arrive Hand In Hand In Style At The Venice Film Festival - 02 Sep 2024 

Ulterior, ea a mers la petrecerea organizată de ziua lui Sean Parker, în septembrie 2019 și a continuat să întrebe de Polansky. În cele din urmă, niște prieteni le-au făcut cunoștință și au fost impresionați, căci „au vorbit neîncetat timp de trei ore”.

Totodată, antreprenorul a mărturisit care a fost prima lui impresie despre Gaga, precizând că a fost uimit de „căldura și deschiderea ei”.

Potrivit Page Six, cei doi au vorbit ore la telefon mai multe săptămâni înainte de a avea prima întâlnire, iar apoi s-au îndrăgostit și au decis, pe fondul pandemiei de coronavirus, să-și petreacă împreună perioada de carantină, în Malibu, California.

Lady Gaga and Michael Polansky: A Complete Relationship Timeline | Glamour  UK

„A fost cu adevărat special”, a spus Gaga, continuând: „Am fost atât de concentrată pe cariera mea încă de când eram adolescentă, iar darul acelui timp a fost că am putut să mă concentrez complet pe relația mea. Am întâlnit o persoană care m-a susținut total, care mi-a oferit dragoste și care a vrut să mă cunoască real, dincolo de Lady Gaga”.

Polansky a fost de acord, adăugând: „Am avut acest capitol uimitor de o normalitate ciudată, dar esențială pentru ca orice relație să se dezvolte într-un mod real — ne-am plimbat, am făcut cafea, am petrecut timp cu câinii, am citit cărți împreună”.

Gaga, care a continuat să-și laude partenerul spunând despre el că este „inteligent și amabil” și că o face „atât de fericită”, a dezvăluit că Polansky i-a cerut mâna în luna aprilie.

Mai mult de atât, actrița a mărturisit că acesta a făcut pasul cel mare după o zi pe care și-au petrecut-o escaladând stânci.

Speculațiile despre logodna celor doi au început să circule în aceeași lună, când Gaga a apărut purtând un inel cu un diamant mare în West Hollywood.

Lady Gaga Unveils 'Rare' Details About Michael Polansky Romance, Proposal |  iHeart

Inel de logodnă de aproape 600.000 de dolari

Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, și Michael Polansky, un antreprenor de succes din domeniul IT, le-au zâmbit fotografilor și s-au ținut de mână, în timp ce se îndreptau spre Hotel Cipriani.

Inelul de logodnă, cu un diamant solitar în formă ovală, l-a costat pe Polansky $578.000 potrivit Brides, scrie Daily Mail.

Lady Gaga And Michael Polansky Arrive Hand In Hand In Style At The Venice Film Festival 

În iulie, Gaga i-a dedicat ultimul ei show din cadrul rezidenței muzicale din Las Vegas lui Michael, pe care l-a numit „domnul meu”.

Cei doi sunt împreună din 2019, mai exact de la Revelionul din acel an. Și-au făcut publică relația la începutul lui 2020.

Polansky a absolvit în 2006 Universitatea Harvard și conduce Parker Group al fondatorului Napster, Sean Parker.

Lady Gaga and Michael Polansky are seen leaving Venice's Marco Polo airport after attending the 81st Venice International Film Festival at the Venice Lido



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2035274505615