Mai 20, 2022
Rihanna a născut! Celebra artistă a adus pe lume un băiat sănătos
Rihanna a născut pe data de 13 mai, dar vestea a fost dată abia astăzi. Celebra cântăreață a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiat sănătos. Artista l-a făcut pe A$AP Rocky tătic, după ce se zvonea că rapperul ar fi înșelat-o cu o cunoscută creatoare de pantofi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rihanna, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din lume, s-a logodit cu A$AP Rocky în urmă cu câteva zile, iar acum a născut. Celebra artistă a adus pe lume un băiat sănătos.

Rihanna a născut

Îndrăgita cântăreață a născut pe data de 13 ani, moment pentru care și-a ținut primul copilaș în brațe, dar presa de peste Ocea a făcut totul public abia astăzi, pe data de 19 mai. Mai multe imagini cu băiețelul celor doi mari artiști au circulat în mediul online din partea fanilor.

A$AP Rocky trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Rihanna, iar celebra artistă l-a făcut tătic de băiat pe rapperul care a reușit să le cucerească inmile fanilor cu ușurință datorită pieselor care au făcut înconjurul lumii.

Rihanna a născut! Celebra artistă a adus pe lume un băiat sănătos

Celebra artistă a adus pe lume un băiat sănătos

Inițial, Rihanna a încercat să-și ascundă sarcina, perioadă în care a purtat haine cât mai largi, ceea ce ne face să gândim că este destul de discretă atunci când vine vorba de primul ei copil. Vedeta a apărut cu burtica la vedere pe stradă, moment în care a fost surprinsă de paparazi, iar marea veste a fost făcută publică.

Rihanna este într-o relație cu tatăl băiatului ei din anul 2020 și au trecut prin multe împreună, mai ales pentru că A$AP Rocky a fost arestat, ba chiar mai mult pentru că se zvonea că ar fi înșelat-o cu o cunoscută creatoare de pantofi, care este româncă.

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70589756965637