August 16, 2022
Richard Gere, la 72 de ani, îndrăgostit ca un adolescent de soția în vârstă de 39 de ani
Actorul septuagenar nu se sfiește să-și arate public iubirea și afecțiunea pentru tinerica sa soție, Alejandra Silva.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi au participat la Gala Starlite Porcelanosa duminică la Marbella, în Spania.

Cei doi au fost superbi la eveniment: Richard Gere, un gentleman veritabil, la costum și papion, iar soția sa a făcut senzație cu o rochie galbenă, în ton cu părul său auriu, pe care l-a coafat în bucle largi.

Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania (11) jpg

Cei doi nu au făcut economie la gesturile tandre, s-au ținut de mână, au pozat tandru, îmbrățișați, în timp ce Gere a sărutat-o plin de iubire pe covorul roșu.

Cuplul a făcut deliciul fotografilor prezenți la eveniment. Alejandra Silva și Richard Gere par mai îndrăgostiți ca niciodată. Gala vine după ce soții au petrecut o vacanță relaxantă în Ibiza, alături de cei doi fii ai lor.

Gala Starlite Porcelanosa 2022: De Antonio Banderas a Richard Gere: las  estrellas hacen brillar la solidaridad en Starlite | Diario Sur

Cuplul, care s-a căsătorit în urmă cu patru ani, locuiește la New York. Amândoi mai au copii din mariajele anterioare: Gere are un fiu în vârstă de 22 de ani, Homer, cu a doua soție, Carey Cowell, iar Silva, care este fiica lui Ignacio Silva, un om de afaceri cunoscut și fostul vicepreședinte al clubului de fotbal Real Madrid, are un fiu de 9 ani, Albert, cu primul soț, Govind Friedland.

Richard Gere Is Joined By His Wife Alejandra Silva At The Starlite  Porcelanosa Gala

”Cum să nu fiu fericit?“, își evidenția actorul binecuvântările din viaţa sa, după ce a cunoscut-o pe Alejandra: „Sunt însurat cu o femeie care meditează, e vegetariană, o mamă grozavă (...) şi găteşte minunat, face cele mai bune salate din lume!“ Cu siguranţă că cea de-a treia doamnă Gere are mai multe de oferit decât nişte salate frumos ornate, de-a reuşit să-l convingă pe fostul Don Juan de Hollywood că mariajul şi paternitatea – testate, de altfel, de el în trecut – îşi păstrează intact farmecul şi la cea de-a treia vârstă! Totuşi, nu-i prima dată când vedeta din American Gigolo (1980) îşi exprimă încântarea cu privire la însurătoare, considerând, în 1993, că nunta cu Cindy Crawford a fost „cea mai bună decizie din viaţa mea“.

La super gala din weekend, au mai participat vedete ca Antonio Banderas și iubita Nicole Kimpel, supermodelul argentinian Carla Pereyra sau Andrea Bocelli și soția sa Veronica Berti.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78889608383179