Aprilie 28, 2023
Richard Gere, dezvăluiri neștiute despre viața de dinainte de faimă: „Eram înfometat”
Richard Gere a vorbit deschis despre începuturile carierei sale, când trebuia să se descurce în fiecare zi cu bani foarte puțini.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Richard Gere a devenit un nume cunoscut încă de la rolul său de debutant în filmul controversat American Gigolo din 1980, dar primele sale zile în New York nu au fost atât de pline de farmec. Celebrul actor a vorbit deschis despre viața pe care a avut-o înainte să devină faimos și cât de grea a fost acea perioadă, scrie elle.ro

Richard Gere, dezvăluiri despre începutul carierei

Deși acum este cunoscut pentru rolurile sale iconice din Pretty Woman sau Unfaithful, Richard Gere nu a dus tot timpul viața lipsită de griji de acum. Într-un interviu pentru Page Six, actorul a dezvăluit detalii neștiute despre începuturile carierei sale, când încerca să își facă loc printre marii actori.

 

„Pentru mulți oameni, dar mai ales pentru actorii care își începeau călătoria în New York, era normal să le fie foame. De aceea, această organizație este atât de importantă pentru mine. Mâncarea este o necesitate de viață și mulți nu au această nevoie satisfăcută în America. Totul este al naibii de scump acum. Așa că sunt fericit să dau o mână de ajutor atunci când vine vorba de oameni care primesc o masă nutritivă. Este un drept uman de bază”, a spus el despre organizația caritabilă pentru alimente City Harvest.

Richard Gere's wife says he's 'mostly recovered' after suffering from  pneumonia on vacation

Tyson Beckford a fost, de asemenea, gazda galei, care a strâns 5 milioane de dolari pentru persoanele nevoiașe din New York.

Actorul a suferit de pneumonie

În urmă cu câteva luni, Richard Gere și-a îngrijorat fanii, după ce a fost spitalizat cu pneumonie. Din fericire, actorul a reacționat bine tratamentului, iar soția sa i-a fost alături în tot acest timp. Alejandra Gere a postat pe Instagram o serie de fotografii dintr-o călătorie a cuplului în Mexic. Richard Gere este surprins în timp ce o sărbătorea pe soția sa, fiind cu zâmbetul pe buze.

Actorul a fost diagnosticat cu infecție pulmonară după ce s-a internat într-un spital din apropierea casei lor de vacanță din Nuevo Vallarta, a relatat TMZ la începutul lunii februarie. El ar fi suferit de tuse înainte de călătorie, doar că starea sa de sănătate s-a deteriorat atât de grav încât a simțit nevoia să solicite asistență medicală. Gere a petrecut o noapte în spital și a fost externat a doua zi, după ce i s-au prescris antibiotice, potrivit surselor publicației. Astfel, actorul s-a simțit suficient de bine pentru a reveni la activitățile obișnuite.

„Mâncarea mea de bază erau ouăle. Eram înfometat în anii ’70, ca actor aflat la începutul carierei mele, încercând să reușesc. Am fost destul de norocos să lucrez, dar nu erau mulți actori care să facă bani pe atunci. Am jucat pentru prima dată pe Broadway. De fapt, am jucat în afara Broadway-ului, apoi am ieșit complet în afara Broadway-ului”, a spus actorul pentru Page Six.

Actorul în vârstă de 73 de ani a oferit mai multe detalii când a fost co-președinte al Galei celei de-a 40-a aniversări a City Harvest la Cipriani 42nd Street. Gere își amintește că în acea perioadă „în New York nimeni nu făcea bani. Din păcate, foamea era o normalitate.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2845475673676