Ianuarie 03, 2023
Revelion de cinci stele pentru Melania și Donald Trump, la reședința lor din Florida
Fostul președinte și soția sa au organizat petrecerea anuală de Anul Nou la Mar-a-Lago, printre invitați numărându-se membri ai clubului și unii dintre aliații politici ai cuplului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Donald Trump și soția sa, Melania Trump, au fost și anul acesta gazdele deja tradiționalei petreceri de Revelion de la reședința lor din Florida. Marele salon de evenimente a clubului Mar-a-Lago a fost decorată în alb, cu lumânări, trandafiri și orhidee, în timp ce plafonul trimitea sclipiri argintii de la sferele metalice supradimensionate care dădeau spațiului un aer atât festiv, cât și futurist.

Revelionul sotilor Trump la Mar a Lago (10) jpg

Revelionul sotilor Trump la Mar a Lago (10) jpg

În ton cu tematica aleasă pentru petrecerea de Anul Nou, fosta Primă Doamnă a ales să poarte o rochie trei sferturi simplă, cu mâneci lungi și cambrată pe talie, din paiete argintii, creație a casei Dolce&Gabbana, al cărei preț de achiziție este de peste 2.000 de dolari.

Revelionul sotilor Trump la Mar a Lago (5) jpg 

Soții Trump și-au făcut intrarea în salon întocmai ca pe vremea în care erau cuplu prezidențial la Casa Albă. Oricum, întreaga petrecere a părut un banchet al Partidului Conservator, căci la mese s-a tot vorbit despre politica actuală și despre noua campanie prezidențială, în care Donald Trump își pune toate speranțele pentru câștigarea unui al doilea mandat la Washington.

Revelionul sotilor Trump la Mar a Lago (10) jpg

Printre participanții la petrecere s-au numărat Rudy Giuliani, consilier juridic și fost avocat al lui Donald Trump, și colaboratorii săi, Dick Morris și Mike Lindell.

Revelionul sotilor Trump la Mar a Lago (10) jpg

Revelionul sotilor Trump la Mar a Lago (10) jpg 

Revelionul sotilor Trump la Mar a Lago (2) jpg

Din peisaj nu puteau lipsi nici cei din familie, așa că Eric Trump și soția sa, Lara Lea Trump, sosiți fără cei doi copii ai lor, au spus "prezent" solicitării clanului. Marii absenți au fost Ivanka Trump și Jared Kushner, altădată mâna dreaptă a lui Donald Trump, dar care au lipsit motivat din cauza marilor drame prin care au trecut anul acesta: Ivanka și-a pierdut mama, iar Jared s-a luptat a doua oară cu cancerul tiroidian.

Revelionul sotilor Trump la Mar a Lago (10) jpg

În ultima zi a lui 2022, soții Trump au publicat felicitarea lor de Sărbători, Melania impresionând din nou cu ținuta sa de un bun gust desăvârșit.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64574289321899