Noiembrie 18, 2022
Regina Letizia, diagnosticată cu o boală cruntă! Monarhul Spaniei a suferit în tăcere până acum
Regina Letizia a Spaniei este, fără îndoială, una dintre cele mai elegante, rafinate și frumoase prezențe din Europa, însă puțini sunt cei care știu că monarhul ascunde o durere cruntă. Iată ce spun specialiștii despre boală pe care soția Regelui Filip al Spaniei a ținut-o în secret până acum!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De fiecare dată are apariții impecabile și nimeni nu ar spune că se confruntă cu dureri mari, însă soția Regelui Filip, în vârstă de 50 de ani, a ascuns până de curând acest lucru. Este vorba despre metatarsalgia cronică, o boală care îi afectează picioarele și care, implicit, o determină să renunțe la colecția sa impresionantă de pantofi cu toc.

Regina Letizia a fost diagnosticată cu neuromul Morton la piciorul stâng, o afecțiune cu care se confruntă de regulă femeile. Potrivit specialiștilor, durerea în acest caz se localizează în spațiul 3 interdigital, mai exact între cel de-al treile și al patrulea deget al piciorului.

 

Nu este exclus ca boala să se fi agravat, dat fiind faptul că Regina Letizia a purtat la un eveniment recent pantofi fără toc, lucru mai puțin obișnuit pentru ea.

Letizia di Spagna: che cosa è il neuroma di Morton che le è stato  diagnosticato? | Vanity Fair Italia 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48911046981812