Septembrie 19, 2022
Regele și regina consoartă dorm separat! Locuiesc în case diferite încă de la nuntă
Par nedespărțiți, însă actualul rege britanic și soția sa n-au nicio problemă să-și petreacă timpul și separat. De fapt, nu dorm împreună!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Am zice că un palat este destul de spațios pentru Regele Marii Britanii și soția sa, ca să-și vadă fiecare de treaba lui fără să se calce unul pe altul pe picioare. Însă nu e destul de încăpător pentru noul monarh și partenera sa de viață, care au ales să locuiască separat încă din 2005, când au devenit soț și soție.

n cursul zilei de miercuri, am fost cu toții anunțați că noul monarh va face o pauză de la toată nebunia care a urmat decesului mamei sale, Regina Elisabeta a-II-a. Regele s-a întors acasă la el, în conacul cu nouă dormitoare din Highgrove, de pe lângă Londra. Nimic neobișnuit în asta! Însă soția lui nu l-a însoțit! Camilla s-a dus la Casa Ray Mill, cu șase dormitoare, pe care Regina Consoartă și-a cumpărat-o în 1996, după despărțirea de primul său soț, Andrew Parker Bowles.

„Sunt un cuplu extrem de apropiat, nu există tensiuni între ei”, a dezvăluit o sursă regală pentru The Post. „Camilla are camera sa în Highgrove, dar nu stă mai deloc acolo. Când se află amândoi la țară, ea preferă să locuiască la Ray Mill, unde are propria familie aproape. Așa au stat întotdeauna lucrurile între ei doi”, susține apropiatul cuplului regal.

Comentatorul regal Joshua Rom a precizat pentru The Post următoarele: „Cei doi soți s-au înhămat la un program considerat extrem de aglomerat pentru oricine, cu atât mai mult pentru cineva de peste 70 de ani. Așadar nu e nicio mirare că, atunci când își termină treaba și au vreo pauză de 24 de ore, se duc amândoi în locurile în care se pot relaxa.”  

Reședința principală a celor doi soți este Casa Clarence, însă Camilla și-a păstrat casa de la țară, care are o valoare de 1 milion de dolari. Acolo este locul în care își ține caii și în care își primește tot timpul încântată fiul, pe Tom, și pe fiica sa, Laura, alături de cei cinci nepoți.

„În ciuda vieții regale, care vine la pachet cu toată nebunia posibilă, Ray Mill rămâne locul în care Camilla poate merge la supermarket, fără să cauzeze vreun interes special din partea localnicilor, și în care se poate relaxa cu nepoții ei”, susține Rom.

image

Pentru Camilla, importanța Casei Ray Mill – care se află la 20 de minute față de Highgrove – a fost evidențiată anul acesta, când Kate, actuala Prințesă de Wales, a fotografiat-o pe Regina Consoartă pentru ședința foto publicată în revista Country Life.

Camilla a dezvăluit, în materialul respectiv, că prețuiește nespus momentele petrecute la Ray Mill pentru simplul fapt că își poate duce liniștită la școală nepoata cea mică, pe Eliza Lopes (14), a cărei mama, Laura, s-a măritat în acea casă.

„Un nepot e la școala de lângă casă și, când sunt în Wiltshire, pot trece pe-acolo ca s-o iau de la școală și s-o aduc acasă”, a declarat Camilla.

Chiar și atunci când cei doi soți regali locuiesc sub același acoperiș – fie în Londra, unde se vor muta din Casa Clarence în Palatul Buckingham, sau în Casa Highgrove ori pe proprietatea lui Charles din Scoția, Birkhall, Charles și Camilla stau în dormitoare diferite. De ce oare? Pentru că așa impune tradiția regală. Pe yacht-ul regal Britannia, un singur dormitor are pat dublu și acela e destinat celor aflați în luna de miere.

Expertul regal Richard Fitzwilliams e de părere că dormitul separat dovedește cât de bine funționează relația lor. „Se potrivesc perfect! Sunt ideali unul pentru celălalt! Sunt de vârste apropiate și au același gen de simț al umorului, aceeași atitudine, aceiași prieteni, aceleași interese… și, în același timp, știu amândoi că e OK să-ți dorești puțin timp petrecut de unul singur”, a declarat acesta pentru The Post.

Charles and Camilla's relationship: a timeline

„Această perioadă a fost dificilă pentru toată lumea și se vede cum Camilla se menține puternică de dragul lui Charles și îl ajută să fie regele dorit de el. L-a susținut tot timpul, însă, în același timp, și-a dorit să timp doar pentru ea”, a conchis acesta.

Camilla, the new Queen Consort - BBC News

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84965133666992