Iunie 18, 2020
Rebel Wilson a slăbit spectaculos! La ce greutate vrea să ajungă până la sfârșitul anului?
Actrița de origine australiană care a impresionat în filme precum "Bridemaids", "The Hustle" și "Pitch Perfect" se laudă pe rețelele de socializare cu un nou look.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 40 de ani, Rebel spune că pandemia a motivat-o să acorde mai multă atenție sănătății sale și să dea jos kilogramele în plus. În ultimele luni, a petrecut multe ore în grădină alături de antrenorul ei personal, iar rezultatele sunt vizibile.

„Sunt într-o misiune. Acesta este Anul Sănătății pentru mine”, a dezvăluit actrița, care le-a mărturisit fanilor că și-a propus să atingă greutatea de 75 kg până la finalul lui 2020.

                                                                

Rebel Wilson, care s-a făcut remarcată la Hollywood cu rolurile de "grăsuță amuzantă", a povestit că a început această călătorie spre o siluetă sănătoasă făcând plimbări lungi, consumând apă multă și ferindu-se de zahăr și carbohidrați. Ulterior, antrenorul ei personal, Jono Castano, i-a creat un program personalizat, care presupune efectuarea de exerciții fizice șase zile pe săptămână. Bărbatul a spus că își incurajează clienții să facă un sport zilnic, timp de 45 de minute, pentru că „rezultatele vin prin consecvență”.

                                                            

Programul lui personalizat pentru vedetă a cuprins antrenamente la intensitate mare, exerciții de mobilitate, ridicări de greutăti, exerciții de rezistenșă și sesiuni tehnice și tempo. Rebel Wilson are o zi liberă pe săptămână pentru a-și odihni corpul: "Până la finalul anului vreau să ajung la 75 kg și să-mi lansez propria companie de producție", a încheiat actrița, care și-a documentat cura pe rețelele de socializare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73528909683228