Martie 28, 2023
Reacția lui Meghan Markle atunci când a fost întreruptă în timpul unui interviu. Imaginile sunt virale
Meghan Markle se afla în atenția presei cu mult înainte ca relația ei cu prințul Harry să înceapă. Chiar dacă popularitatea ei a crescut după intrarea în familia regală britanică, Maghan avea o carieră de succes de pe vremea când juca în serialul „Suits”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În 2016, cu doar două luni înainte de a avea prima întâlnire cu prințul Harry, Meghan Markle a oferit un interviu pentru Entertainment Tonight Canada în care a demonstrat că este o persoană demnă de un titlu regal. Ducesa de Sussex își promova o ședință foto realizată cu un brand cunoscut în SUA, vorbind în același timp despre stilul ei vestimentar și cel al personajului pe care îl interpreta în serialul fenomen „Suits”. În momentul interviului, Meghan a avut o reacție inedită atunci când a fost întreruptă. Deși mulți ar fi reacționat într-un mod brutal, aceasta a dat dovadă de bun simț și educație atunci când a rugat echipa de producție să facă liniște, scrie okmagazine.ro

Imaginile au ieșit la iveală acum, după aproape 7 ani de la incident, iar fanii ducesei au fost fascinați de atitudinea pe care acesta o avea, chiar și atunci când nu făcea parte din familia regală. În clipul video, care s-a viralizat imediat, Meghan este surprinsă încercând să-și prezinte campanie, moment în care se aud tot felul de voci în fundal, fiind întreruptă de echipa de filmare. Aceasta s-a oprit din vorbit și a întors privirea în dreapta ei, spunând cu un zâmbet inocent: „Liniște pe platou”. 

Judi James, experta în limbajul corpului, a analizat imaginile și a spus: „Adesea, cele mai autentice fețe ale personalității oricărui om apar în timpul filmărilor. Cum se descurcă atunci când lucrurile merg prost? Zâmbetul perfect pe care îl are în fața camerei se estompează sau apare o privire de iritare? Oricine a oferit vreodată un interviu în fața unei camere va ști că, indiferent unde se filmează, cineva va vorbi în apropiere. Meghan a fost întreruptă la mijlocul interviului, iar reacția ei sugerează că este o persoană extrem de bună.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82238817214966