Mai 07, 2024
Rapperul rus MC Doni, nu a fost lăsat să intre în Moldova: urma să cânte la Taraclia, la invitația lui Șor

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rapperul rus MC Doni, originar din Uzbekistan, nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova. Acesta urma să evolueze la hramul orașului Taraclia, la invitația echipei fugarului Ilan Șor. Reprezentanții Poliției de Frontieră au declarat pentru NewsMaker că persoana nu a întrunit condițiile de intrare în Moldova. 

Pe 5 mai curent, echipa fugarului Ilan Șor anunța că „va dărui Taracliei o mare sărbătoare în cinstea aniversării a 211 ani de la înființarea orașului”. Se menționa că pe 6 mai va avea loc un concert, iar „capii de afiș” ai evenimentului vor fi „cântărețul DONI, grupul „Mahagon” și interpreta Elena Ter”.

Deja pe 6 mai, primarul Taracliei Veaceslav Lupov – care în 2019 a câștigat fotoliul de edil candidând pe listele partidului „ȘOR”, declarat ulterior neconstituțional, și care în 2023 a obținut un nou mandat candidând independent – a postat un afiș cu privire la concertul care urmează să aibă loc în localitate. În afiș, interpretul Doni a fost marcat cu X, dând de înțeles că acesta nu va participa la eveniment, transmite newsmaker.md

Presa apropiată lui Șor a scris că rapperul din Uzbekistan nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova.

Rapperul MC Doni s-a născut în capitala Uzbekistanului. Ulterior s-a mutat la Moscova.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0787580013275