Februarie 06, 2024
Rapperul Killer Mike a plecat în cătușe de la Premiile Grammy 2024, după ce a câștigat trei trofee
Cea de-a 66-a ediție a Premiilor Grammy a fost una cu peripeții! Rapperul Killer Mike (48 de ani), pe numele său real Michael Santiago Render, a trecut de la extaz la agonie, după ce a câștigat trei trofee muzicale la prestigioasa gală din Los Angeles, încheind seara la secția de poliție. Artistul american a fost arestat chiar în timpul evenimentului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rapperul Killer Mike a plecat în cătușe de la Premiile Grammy, duminică seară. O înregistrare video distribuită pe rețelele de socializare l-a surprins pe muzician, în timp ce era escortat de agenții de poliție, pe culoarele Crypto Arena, unde s-a desfășurat ceremonia. Rapperul a fost arestat din cauza unei altercații, care nu a avut nici o legătură cu Premiile Grammy. El este acuzat că ar fi lovit un ofițer de securitate, pentru că acesta nu a vrut să se dea la o parte din calea lui. Poliția din Los Angeles a anunțat că artistul a fost eliberat după câteva ore, fără a oferi mai multe detalii despre anchetă, conform postului de știri american ABC7, scrie click.ro

Cu albumul „Michael”, Killer Mike a câștigat trei premii Grammy,  la categoria „Cel mai bun album rap”, „Cea mai bună interpretare rap” și „Cel mai bun cântec rap”. „Am încercat în mod conștient să fac cel mai bun album din lume. Pentru toți care cred că sunt prea bătrâni pentru a face rap....Să știți că este o prostie! Nu îmi pasă dacă ai 78 de ani și cânți despre câte iubite ai la azil, trebuie să ținem hip hop-ul în viață cu orice preț!”, a declarat el, după victoria de la Grammy. El a mai explicat că scopul său a fost „să spună povestea unui tânăr de culoare care a crescut în partea de vest an oraşului Atlanta, pentru ca lumea să vadă că povestea noastră nu se rezumă la victimizare și înfrângere, ci că putem învinge, prospera și înflori”.

Céline Dion, apariție-surpriză pe scenă

Céline Dion a fost prezentă la cea de-a 66-a ediție a Premiilor Grammy, spre uimirea fanilor ei. Artista, care s-a retras din muzică în 2021 după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, a urcat pe scena Crpyto.com Arena din Los Angeles și a prezentat câștigătoarea „Celui mai bun album al anului” - trofeu pe care l-a câștigat și ea pentru prima dată în urmă cu 27 de ani. Premiul a fost înmânat lui Taylor Swift. Céline Dion a pășit pe scenă ajutată de fiul ei, René-Charles Angelil (23 de ani) și a fost ovaționată de colegii de breaslă. „Vă mulțumesc tuturor! Și eu vă iubesc la fel de mult. Sunteți foarte frumoși cu toții! Când spun că sunt fericită că mă aflu aici, o fac din inimă. Cei care au fost îndeajuns de binecuvântaţi pentru a se afla aici, la Premiile Grammy, nu trebuie să ia niciodată de bună dragostea şi bucuria extraordinare pe care muzica le aduce în vieţile noastre şi ale oamenilor din întreaga lume”, a spus ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.164806842804