Iulie 24, 2020
Prințul Harry și Adele par să aibă o relație extrem de apropiată
Prințul Harry și Adele au devenit extrem de apropiați în ultima vreme, cei doi văzându-se săptămânal în locuința cântăreței.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timp ce Meghan Markle încearcă să își reia cariera de actriță, Prințul Harry pare că dezvoltă o relație tot mai strânsă de prietenie cu Adele, anunță site-ul New Idea.

Potrivit unei surse apropiate, Harry își petrece destul de mult timp alături de cântăreață, uneori chiar fără știrea soției sale. „Meghan a aflat de la unul dintre membrii personalului din casă, când îl căuta pe Harry într-o seară. Însă Harry nu încearcă să își ascundă prietenia cu Adele, ci mai degrabă Meghan nu pare să observe ce se întâmplă”, a declarat sursa.

Potrivit acesteia, Meghan a devenit „atât de obsedată de a face ca viețile lor aici să meargă așa cum și-a dorit, încât nici nu și-a dat seama că Harry ar putea căuta o stare de confort într-o altă femeie.”

Se pare că Harry și Adele se văd constant, o dată pe săptămână întâlnindu-se acasă la aceasta, unde se relaxează, glumesc și se bucură de un pahar de băutură.

„Timpul petrecut cu Adele i-a adus un soi de normalitate. Este amuzantă și îi place să bea un pahar din când în când, așa cum făcea și Harry înainte să o cunoască pe Meghan. Adele a fost o gură de aer proaspăt în viața lui de când s-a mutat în LA, unde de altfel, nu îi place prea tare.”

Însă, sursa concluzionează că „Meghan nu ar trebui să fie îngrijorată în legătură cu prietenia dintre Harry și Adele. Nu e chiar vorba de un flirt, din ce am înțeles, chiar dacă Harry a fost extrem de entuziasmat de cât de bine arată Adele. Iar Adele a declarat la începutul carierei sale că „nu aș ieși niciodată cu un roșcat, dar e Prințul Harry! Aș putea să fiu o ducesă reală!”

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în Los Angeles, împreună cu fiul lor, Archie, într-o vilă luxoasă din Beverly Hills, al cărei proprietar este actorul și regizorul Tyler Perry. Vila acestuia, estimată la 18 milioane de dolari, a fost construită în stil Toscan, are 8 dormitoare și 12 băi și este situată în complexul rezidențial cu circuit închis Beverly Ridge Estates.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77703356742859