Februarie 02, 2024
Povestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu micuții au făcut furori pe internet
O tânără în vârstă de 26 de ani, care susține că este mama a 22 de copii, a făcut public un videoclip pe rețelele sociale, aceasta prezentându-și mândră familia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kristina Ozturk este rusoaică, dar trăiește în Georgia alături de soțul ei, un om de afaceri care se laudă cu milioane de dolari în conturi. Galip are, însă, 58 de ani și a fost condamnat la opt ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru cumpărare și deținere de droguri și substanțe psihoactive, scrie peroz.ro

Kristina Ozturk susține că are 22 de copii, 21 dintre ei fiind născuți cu ajutorul mamelor surogat. Mai mult de atât, 20 dintre copii au venit pe lume în același an, iar tânăra susține că nu are de gând să se oprească aici, întrucât își dorește să aibă 105 copii.

În videoclipul postat pe Instagram, tânăra apare alături de copii ei, ea rostindu-le numele și datele de naștere. Dintre cei 22 de copii, doi au fost născuți în 2020, o fetiță în 2014, provenind dintr-o relație anterioară a tinerei, iar Olivia, mezina familiei, a venit pe lume în 2021. Restul copiilor s-au născut în decurs de un an, cu ajutorul mamelor surogat.

24-Year-Old Woman Kristina Ozturk Is Mom to 22 Children With Husband

Mustafa, Maryam, Ayrin, Alice, Hassan, Judy, Harper, Teresa, Hussein, Anna, Isabella, Ismail, Mehmet și Ahmet au trei ani, iar Ali, Kristina, Alena, Sarah, Lockman și Alparslan au doi ani.

Vă rog să faceți cunoștință cu familia Ozturk”, a scris ea în dreptul imaginilor în care își prezintă copiii.

Evident, comentariile din partea prietenilor virtuali nu au întârziat să apară: „Îți mulțumim că ți-ai împărtășit povestea cu noi. Ai o familie frumoasă!”, „Trebuie să fie foarte frumos să ai o familie atât de numeroasă!”.

În februarie, Kristina, care este originară din Moscova, a lansat o carte în cadrul căreia a vorbit despre experiența ei.

24-Year-Old Woman Kristina Ozturk Is Mom to 22 Children With Husband

„Ai putea să crezi că s-a scris tot despre creșterea copiilor, dar, în fiecare zi, fiecare părinte caută să descopere informații utile, care să-l ajute să-și crească copilul cât mai bine. Iar eu nu fac excepție. Ca mamă a 22 de copii, pot să spun clar că nu există niciodată prea multă informație. Întotdeauna vei găsi ceva nou care să te ajute. Așadar, după zeci de articole, cărți și cursuri, am decis să scriu o carte în care să adun informații utile pentru părinții tineri”, spunea tânăra.

În ceea ce privește creșterea copiilor, ea a recunoscut că se bazează mult pe ajutorul unor bone. În 2021, ea dezvăluia că a plătit, într-un singur an, nu mai puțin de 67,700 lire sterline pe 16 bone.

Mum-of-22 who wants 105 kids shares update on millionaire husband after ...

De asemenea, tânăra a mărturisit că ea și partenerul ei au achitat, în perioada martie 2020-iulie 2021, 168.000 de lire sterline mamelor surogat.

Sunt mereu  alături de copiii meu, fac lucrurile pe care le face orice mamă”, spunea ea într-un interviu pentru Fabulous.

Cei doi soți își doresc să aibă și mai mulți copii, vorbind chiar și de 100, însă momentan au ales să mai aștepte, pentru ca prichindeii lor să mai crească puțin.

World: 25 साल की उम्र में 22 बच्चे, 105 का है लक्ष्य, इस महिला की कहानी ...

VIDEO AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81863474845886