Noiembrie 01, 2020
PIESELE lunii Octombrie. Ce avem nou în playlist
Unii artiști au dormit în studiouri pentru a ne impresiona cu piese noi și a ne îmbogăți playlistul. S-a întâmplat să ne fiarbă zile la rând până să anunțe surpriza pregătită. Adevărul e că au reușit, dovadă fiind numărul vizualizărilor înregistrate pe You Tube.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan și Jorje - Dans Murdar. Piesa a fost lansată pe 2 octombrie și a reușit să adune aproape 700 de mii de vizualizări pe Youtube. 

Mark Stam - Pașii (II). Single-ul a fost lansat fix trei săptămâni în urmă și a adunat pe You Tube puțin peste 300 de mii de vizualizări. 

Irina Rimes&Cris Cab - One Love. Lansare melodiei a fost una dintre cele mai așteptate din această lună. Și-a făcut repede loc în trending, iar pe You Tube a fost ascultată de peste 2,3 milioane de ori. 

The Motans - Cel din Oglindă, Astrologic Vorbind, Insula. Se pare că pentru Denis Roabes octombrie a fost o lună plină de inspirație, dat fiind faptul că a reușit să lanseze pe bandă rulantă trei piese. Culmea e că toate se bucură de un succes incredibil. Toate au adunat peste un milion de vizualizări pe Youtube. Insula, ultima lansare, în colaborare cu EMAA a strâns în doar cinci zile peste 1,7 milioane de vizualizări. 

Igor Cuciuc - Vinișor moldovenesc. Melodia a fost lansată în zi specială, de Hramul Chișinăului. Aproape 46 de mii de vizualizări a încasat pe Youtube. 

DoReDoS - Leagănul Dorului. Piesa, o odă adusă țării noastre, a fost lansată în 20 octombrie și a fost ascultată de peste 19 mii de ori pe Youtube. 

Guz - Ploaia. Versurile și muzica sunt semnate de cunoscutul interpret. Piesa de dragoste, lansată pe 9 octombrie, a adunat pe Youtube peste 82,5 mii de vizualizări. 

Akord - Prizoniera. Este ultima piesă adăugată în playlist. În doar trei zile de la lansare, melodia a fost ascultată de peste 30 de mii de ori. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1502332687378