Februarie 20, 2024
Paris Hilton a împlinit 43 de ani. A sărbătorit într-un avion decorat special pentru ziua ei de naștere
Paris Hilton a împlinit 43 de ani și a sărbătorit alături de soțul și fiul ei într-un avion decorat special pentru ziua ei de naștere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Paris Hilton le-a oferit fanilor săi o privire la toată distracția de care a avut parte de ziua ei de naștere, împărtășind numeroase videoclipuri pe Instagram Story sâmbătă. Vedeta de reality-TV, care și-a sărbătorit cea de-a 43-a aniversare în weekend, a dezvăluit că s-a urcat într-un avion privat și a făcut o excursie cu soțul ei, Carter Reum, și fiul lor, Phoenix Barron, în vârstă de 1 an.

Paris Hilton și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soțul și fiul ei

Mai întâi, vedeta din „Simple Life” a distribuit un videoclip în care Reum îl poartă în brațe pe băiețelul lor în timp ce se îndreaptă spre o mașină neagră. „Pleci într-o excursie de ziua de naștere a mamei”, a putut fi auzită Hilton spunându-i lui Phoenix din spatele camerei, scrie elle.ro

 

Apoi, Hilton a postat un alt clip care arată exteriorul unui avion privat împodobit cu zeci de baloane. Pe unele dintre ele scria chiar și „La mulți ani, Paris” în partea de sus. Odată ajunsă în interiorul avionului, vedeta a îndreptat camera spre câteva mese decorate cu flori, sticle de șampanie, bomboane și ochelari de soare albi în formă de inimă. Au putut fi văzute, de asemenea, prăjituri și o cutie mare Chanel, cel mai probabil un cadou de ziua lui Hilton.

 

Într-un al treilea videoclip pe care vedeta l-a împărtășit pe Instagram, ea a apărut în fața camerei purtând o pălărie din blană Louis Vuitton, o jachetă neagră și un compleu cu imprimeu leopard. De asemenea, ea și-a ținut fiul în brațe în timp ce acesta se întindea spre prăjiturile cu aspect delicios: „Pentru ziua de naștere a mamei”, i-a spus ea.

 

Vedeta TV, recunoscătoare pentru cel mai bun an din viața ei

Fiica lui Hilton și a lui Reum, London Marilyn, nu a apărut în niciunul dintre clipuri, dar vedeta din „Paris In Love” s-a destăinuit despre viața ei de mamă a doi copii într-o postare pe Instagram sâmbătă. În timp ce împărtășea fotografii de familie de pe parcursul anului trecut, Hilton a scris:

„Încă un an strălucitor de Sliving pur! Mă simt atât de binecuvântată pentru fiecare lecție pe care mi-a oferit-o acest an. De la maternitate la îndatoriri de soție, momente de șefă și la a apăra ceea ce este corect… Acesta a fost cel mai iconic an de până acum! Aquarius SlivingBirthday.”

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, păr blond, Times Square şi text 

De asemenea, ea a folosit X pentru a împărtăși un slideshow de imagini din întreaga ei viață. În timp ce a legenda clipului, ea a scris: „Este ziua mea de naștere. În această zi, s-a născut un Icon Aceasta este prima mea zi de naștere sărbătorită cu ambii mei copii frumoși.  Mă simt atât de nostalgică de cât de departe am ajuns și atât de entuziasmată pentru viitorul care mă așteaptă ca SlivingMom.”

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copil mic şi pijamale



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4841179847717