Aprilie 15, 2022
Oamenii îl întreabă de ce face atât de mulţi copii. Alec Baldwin le-a satisfăcut curiozitatea
Alec Baldwin şi soţia sa, Hilaria, se pregătesc să întâmpine pe lume copilul cu numărul 7.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De când au anunţat marea veste, multe persoane s-au întrebat ce se întâmplă, de ce nu se opresc, de ce fac copii pe bandă rulantă. Actorul le-a oferit şi răspunsul: Pentru că ne place.

Starul a încărcat pe pagina sa de socializare un filmuleţ cu fiica Maria Lucia, mândru că al doilea dinţişor al fetiţei a apărut: ”Lumea ne întreabă de ce. De aceea. Să fii părinte e cea mai înaltă distincţie”, a explicat actorul.

Vestea sarcinii i-a bucurat nespus, mai ales că Baldwin trece prin clipe foarte grele, după ce şi-a împuşcat mortal o colegă pe platourile de filmare. Fanii absorbiţi de drama familiei Baldwin au fost pur şi simplu şocaţi de noua veste, când Hilaria a anunţat cu mândrie că bebeluşul nr. 7 e pe drum. Ei sunt părinţii celor şase minuni: Carmen (8), Maria Lucia (1), Rafael (6), Leonardo (5), Romeo (3) şi Eduardo (1).

Starul mai are o fiică cu fosta soţie, Kim Basinger. Pe Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani.

Când Hilaria în vârstă de 38 de ani a făcut marele anunţ public, ea a explicat că amândoi credeau că familia era deja completă, iar mica bucurie din pântec i-a surprins pe toţi.

 

Ireland a comentat pe pagina ei de socializare: ”Mulţi mă întreabă ce cred despre tata şi familia lui în continuă expansiune. Pentru cei obsedaţi de chestia asta, care cred că am vreo contribuţie, ei bine, iată răspunsul: nu e treaba mea!”, a scris fiica cea mare a actorului pe contul său de socializare.

Sursa: okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5806217193604