Septembrie 09, 2024
O nouă victorie pentru Moldova! Selecționata țării noastre la fotbal a învins Malta în meciul de debut din Liga Națiunilor

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a învins selecționata Maltei, cu scorul 2-0, în primul meci al noului sezon al Ligii Națiunilor UEFA. Meciul a avut loc în data de 7 septembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, scrie newsmaker.md

În cadrul meciului de fotbal Moldova-Malta, scorul a fost deschis în minutul 32 de mijlocașul Mihail Caimacov, cu o lovitură liberă executată magistral. Al doilea gol a fost marcat de atacantul Ion Nicolaescu, care a transformat un penalty în prelungirile primei reprize (45+4).

Ulterior, reprezentativa țării noastre a controlat până la finalul meciului posesia mingii, iar scorul a rămas neschimbat.

Precizăm că UEFA a nominalizat golul marcat de Mihail Caimacov în poarta Maltei în lista celor mai bune ale primei etape din Liga Națiunilor, ediția 2024/25. Alături de acest gol au fost nominalizate încă trei, care au fost marcate de Lukas Kalvach, Jack Grealish și Federico Dimarco.

În următorul meci din Liga Națiunilor UEFA selecționata Republicii Moldova va juca împotriva echipei Andorrei. Partida de fotbal va fi disputată pe 10 octombrie, la Chișinău.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1517803668976